Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #1
  • 3 december 2011
  • 09:28

Ik krijg de melding dat imediashare niet beschikbaar is in mijn land???(België) en als ik kies voor een andere versie dat die niet geschikt is voor mijn sgs..
Hoe kan dat nu? Of heeft het te maken met het feit dat ik ICS gebruik?

Bewerkt (24 april 2013 13:48)
Orton

Orton

  • Lid sinds 21 juli 2011
  • Berichten 145
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 december 2011
  • 15:39

Ik zit met hetzelfde probleem zit met mijn sgs2 op me netwerk maar mijn pc of tv kan hij niet vinden en andersom. Alles zit met draad (behalve sgs2 niet) aan de router. Heb al de tip geprobeerd van Debewoner maar dat mocht ook niet helpen. Heb ook al meerdere apps geprobeerd die je laten vinden met de pc maar geen geluk, Iemand nog een idee?

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
DeBewoner

DeBewoner

  • Lid sinds 29 december 2010
  • Berichten 1097
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 december 2011
  • 16:25

Orton;246793
Ik zit met hetzelfde probleem zit met mijn sgs2 op me netwerk maar mijn pc of tv kan hij niet vinden en andersom. Alles zit met draad (behalve sgs2 niet) aan de router. Heb al de tip geprobeerd van Debewoner maar dat mocht ook niet helpen. Heb ook al meerdere apps geprobeerd die je laten vinden met de pc maar geen geluk, Iemand nog een idee?

Heb je het een paar keer geprobeerd, soms doet hij het bij mij ook niet meteen en moet ik het nog eens doen, dus ff op de mobiel de verbinding met WIFI verbreken en vergeten dan weer opnieuw verbinden en wachtwoord ingeven en dan moet het lukken, kan dus zijn dat het 2x moet, en ik heb last van een tijdje niet gebruiken dat ik het weer moet doen, op een of andere manier verliest hij dus steeds de zichtbaarheid van de tv.

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
truffel

truffel

  • Lid sinds 21 september 2011
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 december 2011
  • 16:50

twonky media al geprobeerd?

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
Orton

Orton

  • Lid sinds 21 juli 2011
  • Berichten 145
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 december 2011
  • 17:07

truffel;246828
twonky media al geprobeerd?

Werkt ook niet.

Net 10x geprobeerd maar lukt niet. Misschien even alles opnieuw instellen. Router na gekeken maar daar staat ook alles goed in. Firewall ook uit. Poorten staan goed. We gaan nog maar eens wat proberen moet toch gewoon lukken van gsm naar pc/tc en andersom?

Edit: Het is opgelost na uren alles te hebben nagekeken en geprobeerd zag ik in me wifi lijst netgear5 staan. Dit staat ook in router dus daarop ingelogd en alles werkt in 1x.

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2305
  • Reputatie 70
  • #6
  • 13 december 2011
  • 11:02

JohandeJong;243883
Spelletjes en andere dingen op je TV afspelen, dus eigenlijk wat er op het scherm van je mobiel staat afspelen op je TV, kan, voor zover ik weet, op dit moment alleen nog maar met een kabeltje van je mobiel naar je TV. Ik heb deze week voor iets meer dan 2 Dollar (incl. verzendkosten, hoe is het mogelijk) een kabeltje besteld. Ik ben benieuwd hoe dan de kwaliteit is.
Gisteren kabeltje ontvangen. Hoe ze dit kunnen maken voor 2 Dollar en dan ook nog inclusief verzendkosten vanuit HongKong is mij een raadsel. Ik denk dat we wat prijzen betreft hier in de winkels enorm worden afgezet.
Maar goed, het werkt. Alles wat ik doe op het toestel wordt meteen weergegeven op de TV. Helaas is de kwaliteit van het beeld niet bijster goed (ligt niet aan het kabeltje). Leuk om een keer te proberen maar ik vind het geen goede oplossing vanwege de zeer matige beeldkwaliteit.

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
DeBewoner

DeBewoner

  • Lid sinds 29 december 2010
  • Berichten 1097
  • Reputatie 0
  • #7
  • 13 december 2011
  • 21:58

Zal wel worden uitgerekt als een gek en dan krijg je alleen maar lelijke pixsels helaas.. Bedankt voor je terug koppeling

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2305
  • Reputatie 70
  • #8
  • 13 december 2011
  • 22:31

Misschien toch maar eens een HDMI kabeltje aanschaffen. Iemand daar ervaring mee?

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #9
  • 13 december 2011
  • 23:29

Ik gebruik een kabel van de nokia n95 , en ik heb gewoon erg mooi beeld dus denk dat het dan ook aan je kabel ligt misschien de reden dat hij daarom zo goedkoop is .

Bewerkt (24 april 2013 13:52)
DeBewoner

DeBewoner

  • Lid sinds 29 december 2010
  • Berichten 1097
  • Reputatie 0
  • #10
  • 14 december 2011
  • 02:11

DaveDH;247825
Ik gebruik een kabel van de nokia n95 , en ik heb gewoon erg mooi beeld dus denk dat het dan ook aan je kabel ligt misschien de reden dat hij daarom zo goedkoop is .

Wat voor kabel is dat dan enne waar plug jij hem in op mobiel? En tv?

Ik heb hier ook nog een N97 liggen met kabels maar wat voor kabel hebben we het over ? Aan allebei de kanten een plug zoals kooptelefoon??

Bewerkt (24 april 2013 13:52)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren