Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 november 2011
  • 07:30

Hallo,Alles werkt en doet het goed bij de rom, maar krijg nu geen verbinding meer met mn provider.. Dus geen mobielnetwerk. Hoe kan dit? Wifi doet het wel gewoon. En oja, verbinden met KIES wil nu ook niet meer? Ik hoor het graag,Bedankt!

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Zoeff04

Zoeff04

  • Lid sinds 08 november 2010
  • Berichten 242
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 november 2011
  • 07:44

Je moet je apn gegevens opnieuw invullen bij je instellingen

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 november 2011
  • 08:05

Hoe en waar vul ik deze in (voor vodafone)?

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
reinierkramer

reinierkramer

  • Lid sinds 05 maart 2011
  • Berichten 1220
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 november 2011
  • 09:33

Algemene instellingen -Toestel instellen

dan bij instellingen - mobiele netwerken - namen toegangspunten en dan die apn invullen

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
wools

wools

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 1064
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 november 2011
  • 10:54

mischien beter als je je vraag in desbetreffende rom topic vraagt
daar kunnen ze je allicht verder helpen
maar idd zal allicht aan je apn instellingen liggen
en trubbels met kies hebben er meer lees hier maar eens http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/11673-howto-voor-mensen-die-hun-sgs-niet-kunnen-verbinden-met-hun-computer.html

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Bodie

Bodie

  • Lid sinds 18 januari 2011
  • Berichten 588
  • Reputatie 10
  • #6
  • 29 november 2011
  • 10:56

Waarom zou je Kies überhaupt nog willen gebruiken?

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 november 2011
  • 16:26

Omdat ik nog een Back-up bestandje daar heb… SBU-bestand

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Chrizzz86

Chrizzz86

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 november 2011
  • 16:44

Ik heb GingerPower 2.3.5 op mn mobiel gezet, klopt het dat ik dan nu geen verbinding meer kan krijgen met kies? Ik heb daar nog een Back-up (SBU) bestand staan, maar daar kan ik nu niks mee. Nog ideeën…Of gewoon pech nu?

Bewerkt (24 april 2013 13:46)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren