Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 november 2011
  • 01:04

hallo,

een vriend van me heeft bij een turkse telefoonwinkel de firmware van de galaxy s2 op zijn galaxy s1 laten zetten, het ziet er erg mooi uit en is ook razendsnel, is er iemand die weet hoe ik dit zelf kan doen? ik vertrouw zo'n telefoonwinkel niet zo, ik ga liever naar een winkel die bekend staat maar die zeggen dat het niet kan, iemand een idee hoe ik die op mijn s1 kan krijgen?

groetjes amber

Bewerkt (24 april 2013 13:45)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 november 2011
  • 08:00

Eerlijk gezegd lijkt het mij stug.
Er is nergens een rom van de s2 te vinden die men op de s1 kan zetten.
Ik denk dat die winkel e.e.a. gefaked heeft zodat het lijkt alsof er s2 firmware op die s1 staat.

Bewerkt (24 april 2013 13:45)

Samsung Galaxy S8+

embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #3
  • 26 november 2011
  • 08:37

Mogelijk kun je eens aan die vriend vragen of hij de gegevens “over de telefoon” hier eens wil (laten) posten. Zoals AVS al aangeeft is het zeer onwaarschijnlijk, maar er zijn inmiddels een aantal roms, waarin heel veel SGS2 zit.
xda-developers - View Single Post - F1 Galaxy S II V7
|ROM | JVT |2.3.5 |10 NOV GALAXY S II PORT -.¸¸.·´¯HaWKiSH™ PREMIUM V EXTREME - xda-developers

Bewerkt (24 april 2013 13:45)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #4
  • 26 november 2011
  • 09:04

Lijkt mij ook erg sterk. Ik denk dat het gaat om een ROM die qua uiterlijk lijkt op de SGSII. Deze zijn ook wel op XDa te vinden.

Bewerkt (24 april 2013 13:45)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 december 2011
  • 14:06

is deze rom in het nederlands?? ik wil hem zelf proberen

embryo1;241794
Mogelijk kun je eens aan die vriend vragen of hij de gegevens “over de telefoon” hier eens wil (laten) posten. Zoals AVS al aangeeft is het zeer onwaarschijnlijk, maar er zijn inmiddels een aantal roms, waarin heel veel SGS2 zit.
xda-developers - View Single Post - F1 Galaxy S II V7
|ROM | JVT |2.3.5 |10 NOV GALAXY S II PORT -.¸¸.·´¯HaWKiSH™ PREMIUM V EXTREME - xda-developers

Bewerkt (11 december 2011 14:06)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #6
  • 11 december 2011
  • 14:25

Die is op NL in te stellen ja..

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 december 2011
  • 16:23

moet ik dan alleen dit op mijn tel zetten en dan in recovery installeren?of moet ik eerst terug naar froyo?ik zit nu op gingerreal2-r1

F1 Galaxy S2 V7 (wipe) MD5: DC8A659CE56D3C46C00D7F712E2242CE

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
embryo1

embryo1

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 769
  • Reputatie 20
  • #8
  • 11 december 2011
  • 17:06

amber;247111
moet ik dan alleen dit op mijn tel zetten en dan in recovery installeren?of moet ik eerst terug naar froyo?ik zit nu op gingerreal2-r1

F1 Galaxy S2 V7 (wipe) MD5: DC8A659CE56D3C46C00D7F712E2242CE
F1 Galaxy S II V7 - xda-developers

Bij instructions staat hoe deze rom geinstalleerd moet worden. Er is nu ook al een V8 .Hotfile.com: 1 klik file hosting: galaxys2.zip

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 december 2011
  • 17:11

daar staat Instructions: (If coming from Froyo Read This)

ik wil alleen weten o fik dan eerst terug moet naar froyo of dat ik het kan doen vanaf gb

embryo1;247114
F1 Galaxy S II V7 - xda-developers

Bij instructions staat hoe deze rom geinstalleerd moet worden. Er is nu ook al een V8 .Hotfile.com: 1 klik file hosting: galaxys2.zip

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #10
  • 11 december 2011
  • 18:00

Nee je kunt vanaf GB maar flash eerst een stock ROM…

Bewerkt (24 april 2013 13:51)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren