Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dikkehengst

dikkehengst

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 augustus 2011
  • 21:20

Hallo,

sinds 3 dagen heb ik mijn galaxy s binne. en ik heb er wat problemen mee.
in mijn abbonement zit internet toegevoegd. maar ik kan alleen via wi-fi. buiten het bereik kan ik niks op het internet doen kan iemand me hier mee opweg helpe?:confused:

graag makkelijk uitleggen ben namelijk niet heel erg bekent hiermee.

alvast bedankt

Bewerkt (18 augustus 2011 21:20)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 augustus 2011
  • 21:35

Hou de aan en uit toets ingedrukt en klik dan op dataverbindingsstand.

Bewerkt (18 augustus 2011 21:35)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

dikkehengst

dikkehengst

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 augustus 2011
  • 21:50

mmm het is nog niet gelukt als ik erop druk komt het niks verder. dan komt er geen actie. nog meer ideen?

Bewerkt (18 augustus 2011 21:50)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 augustus 2011
  • 22:08

Wel even ingedrukt houden, een sec. of 3.

Bewerkt (18 augustus 2011 22:08)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

dikkehengst

dikkehengst

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 augustus 2011
  • 22:13

yup gedaan. maar ik kom wel in het menu van aan en uit etc. maar als i op internet verbinding druk dan. dan geeft hij geen reactie. en gaat hij terug naar begin scherm.

Bewerkt (18 augustus 2011 22:13)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 augustus 2011
  • 22:30

Dat klopt, maar als het goed is zie je in je notificatiebalk een 3G staan.

Bewerkt (18 augustus 2011 22:30)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

dikkehengst

dikkehengst

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 augustus 2011
  • 22:35

nee ik zie het niet staan, mm ff bij winkel langs denk ik maar. maar wel hartstikke bedankt voor de moeite!

Bewerkt (18 augustus 2011 22:35)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #8
  • 18 augustus 2011
  • 23:20

Heb je internetinstellingen goed staan?
Ga even naar instellingen, draadloos en netwerken,mobiele netwerken, staat pakketgegevens aangevinkt? Bij sommige providers moet roaming ook aangevinkt zijn. Als het wel aan staat moet je je instellingen APN checken. In mijn onderschrift moet je even klikken op handige en belangrijke threads en zoek dan even naar apn instellingen .. kijk dan of alle instellingen kloppen..

Bewerkt (18 augustus 2011 23:20)
dikkehengst

dikkehengst

  • Lid sinds 18 augustus 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 augustus 2011
  • 17:20

Het is gelukt!! hartstikke bedankt.

Bewerkt (19 augustus 2011 17:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren