Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2803
  • Reputatie 60
  • #1
  • 30 juli 2011
  • 12:14

in principe moet je gewoon de .apk openen en dan kan je alle plaatjes veranderen . als je de originele .png vervangen hebt dan moet je in de ap drawer een ander paatje zien , anders heb je het verkeerde .png vervangen , kan gebeuren hoor is mij ook vaak gebeurd met de swype.apk

Bewerkt (30 juli 2011 12:14)
bhola

bhola

  • Lid sinds 06 augustus 2010
  • Berichten 488
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 juli 2011
  • 17:39

Heb ik ool gedaan. Maar op de een of andere manier wilt het met de apps vanuit de market niet lukken.

Bewerkt (30 juli 2011 17:39)
bassie1995

bassie1995

  • Lid sinds 04 januari 2011
  • Berichten 2028
  • Reputatie 0
  • #3
  • 31 juli 2011
  • 01:29

bhola;198624
De applicatie's die ik gedownload heb uit de market. Kan ik niet via icoontjes wijzigen via Root Explorer. Heb het met winrar geswitched. In Root explorer zie je ook de nieuwe icoon. Maar gewoon in de app drawer niet.

En in Go launcher ze Appdrawer kan je de icoontjes niet veranderen hoor.
Wel van thema.

Een thema zal de iconen vaak wel veranderen, dat bedoelde ik.

Heb je al geprobeerd GO Launcher opnieuw op te starten? Menu -> Preferences -> Exit GO Launcher -> Home-knop.
Het kan zijn dat je GO dan weer moet selecteren als standaard, maar dat is niet zoveel moeite.

Als dat niet werkt even een reboot proberen.

Bewerkt (31 juli 2011 01:29)
Megapaul

Megapaul

  • Lid sinds 31 oktober 2010
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 december 2011
  • 00:49

Dank je voor de uitleg.

Bewerkt (24 april 2013 13:51)
maartenlandman

maartenlandman

  • Lid sinds 30 juni 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 december 2011
  • 02:28

Ik probeer het icoon van Whatsapp te veranderen. Ik heb de stappen gevolgd maar het lukt mij niet om het voor elkaar te krijgen. Deze app staat in data > app en als ik de nieuwe toevoeg dan veranderd er eerst niks. Start ik mijn mobiel opnieuw op en dan krijg ik een icoon dat de app helemaal niet meer beschikbaar is. Weet iemand hoe ik dit kan veranderen?

Maarten

Bewerkt (24 april 2013 13:57)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2803
  • Reputatie 60
  • #6
  • 29 december 2011
  • 07:58

maartenlandman;252719
Ik probeer het icoon van Whatsapp te veranderen. Ik heb de stappen gevolgd maar het lukt mij niet om het voor elkaar te krijgen. Deze app staat in data > app en als ik de nieuwe toevoeg dan veranderd er eerst niks. Start ik mijn mobiel opnieuw op en dan krijg ik een icoon dat de app helemaal niet meer beschikbaar is. Weet iemand hoe ik dit kan veranderen? Maarten
Het zou zomaar kunnen wezen dat deze app beveiligd is of te wel hufter-proof , dat zou betekenen dat je deze app niet op deze manier bewerken kan, heeft iets te maken met handtekening van de maker die je nodig hebt bij het weer in pakken van de app nadat je hem bewerkt heb. Hoe dat moet……… Dat is vrij gecompliceerd en lukt niet altijd.

Bewerkt (24 april 2013 13:57)
maartenlandman

maartenlandman

  • Lid sinds 30 juni 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 december 2011
  • 15:22

DaveDH;252723
Het zou zomaar kunnen wezen dat deze app beveiligd is of te wel hufter-proof , dat zou betekenen dat je deze app niet op deze manier bewerken kan, heeft iets te maken met handtekening van de maker die je nodig hebt bij het weer in pakken van de app nadat je hem bewerkt heb. Hoe dat moet……… Dat is vrij gecompliceerd en lukt niet altijd.
Oke oke… Jammer is dat! Maar niks aan te doen! Thanks for your replay

Bewerkt (24 april 2013 13:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren