Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

JK1980

JK1980

  • Lid sinds 02 oktober 2010
  • Berichten 1645
  • Reputatie 10
  • #1
  • 23 juni 2011
  • 17:17

Edit : Trek idd eerst maar eens de stekker uit de router, zou niet de eerste keer zijn dat dat het euvel is..

En als dat niet werkt :

Ik zou deJPU herstelrom eens flashen, en dan nog eens testen of het werkt. Ik heb eerder over zo'n soort prbleem gelezen, JPU flashen, factory reset doen, dan ff wifi testen, en dan nog een keer JVH flashen.

Bewerkt (23 juni 2011 17:17)

Samsung Galaxy Note 2 N7100 Dr. Ketan 4.3
Samsung Galaxy Tab 10.1 P7510 Ganbarou 4.3

droidfan

droidfan

  • Lid sinds 23 juni 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 juni 2011
  • 17:18

Ja hij blijft verbinding houden.
Ik heb de stekker er ook al uit gehaald voor meer dan 30 seconden, maar dat levert niets op.

Bewerkt (23 juni 2011 17:18)
frank1964

frank1964

  • Lid sinds 27 april 2010
  • Berichten 859
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 juni 2011
  • 18:39

Doe eens een DNS flush in je router, grote kans dat daar iets vrijgegeven of gerest moet worden. Hoe je dat moet doen vind je meestal wel in het manual van de router.

Bewerkt (23 juni 2011 18:39)
plop

plop

  • Lid sinds 24 november 2010
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 juni 2011
  • 20:39

Ik had ongeveer eenzelfde probleem na de update. Het ligt niet aan de router maar aan de instellingen van de provider/operator. Schakel dataverkeer via de provider uit. Daarna nieuwe instelling van de router (evt. beveiliginstype, wachtwoord), schakel wifi in zodat de telefoon een nieuw toegangspunt ziet en dan verbinden. Succes!
Plop

'schakel dataverkeer van de provider uit' : op de telefoon!!

Bewerkt (23 juni 2011 20:39)
droidfan

droidfan

  • Lid sinds 23 juni 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 juni 2011
  • 13:08

Het werkt weer. Bedankt voor alle tips, welke uiteindelijk de juiste was weet ik niet meer, maar het draait weer als een zonnetje!

Bewerkt (24 juni 2011 13:08)
Moori

Moori

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 juli 2011
  • 04:23

plop;183604
Ik had ongeveer eenzelfde probleem na de update. Het ligt niet aan de router maar aan de instellingen van de provider/operator. Schakel dataverkeer via de provider uit. Daarna nieuwe instelling van de router (evt. beveiliginstype, wachtwoord), schakel wifi in zodat de telefoon een nieuw toegangspunt ziet en dan verbinden. Succes!
Plop

'schakel dataverkeer van de provider uit' : op de telefoon!!

Heb het zelfde probleem maar waar vind ik de optie ‘schakel dataverkeer van de provider uit’ : op de telefoon

Bewerkt (14 juli 2011 04:23)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren