Naar content
Trending apps
  • Veronica Inside

  • Vertrouwde contacten

  • Verspillingsvrijecoach

  • Veeder - #Google News #Trends

  • Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig

  • Velociraptor - Speed Limits & Speedometer

  • VELUX ACTIVE with NETATMO

  • Veldgids - vogels bloemen dieren en paddestoelen

  • Veterondo: Abstract Weather

Trending games
  • VERSCHRIKKELIJKE IKKE

  • Vector Full

  • Vendetta Online

  • Vendetta Online HD - Space MMO

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
    droidfan

    droidfan

    • Lid sinds 23 juni 2011
    • Berichten 7
    • Reputatie 0
    • #1
    • 23 juni 2011
    • 14:24

    Ik heb sinds gisteren problemen met mijn WIFI op de Galaxy S.
    De apps werkten allemaal prima, maar nu krijg ik geen verbinding meer. Ik heb geen enkele instelling gewijzigd, maar van het ene op het andere moment werkt Wifi niet meer. Overigens, het toestel geeft wel gewoon aan een verbinding te hebben.

    Gisteren heb ik de nieuwe firmware 2.3.3 geïnstalleerd in de hoop dat het probleem opgelost zou zijn. Helaas, zelfs na een reset terug naar de fabrieksinstellingen werkt WIFI niet meer.
    Wifi werkt wel op al mijn andere computers en i-pod, dus daar ligt het probleem niet.

    Wanneer ik mijn apps via een directe internetverbinding van mijn telefoonprovider opstart werkt deze zonder problemen.

    Heeft iemand een idee hoe ik dit op kan lossen?

    Bewerkt (23 juni 2011 14:24)
    dherre65

    dherre65

    • Lid sinds 23 april 2013
    • Berichten 1480
    • Reputatie 0
    • #2
    • 23 juni 2011
    • 14:43

    Probeer eens je telefoon een statisch ip adres te geven, en in je router het mac adres van je telefoon te registreren. Je kan ook nog andere kanalen van je router proberen.

    Bewerkt (23 juni 2011 14:43)
    droidfan

    droidfan

    • Lid sinds 23 juni 2011
    • Berichten 7
    • Reputatie 0
    • #3
    • 23 juni 2011
    • 15:06

    dat eerste is voor mij onduidelijk. Hoe kan ik een statisch ip adres in mijn telefoon vastleggen?
    De andere stappen had ik al gedaan, maar zonder resultaat.

    Bewerkt (23 juni 2011 15:06)
    dherre65

    dherre65

    • Lid sinds 23 april 2013
    • Berichten 1480
    • Reputatie 0
    • #4
    • 23 juni 2011
    • 15:27

    Instellingen > draadloos en netwerk > wifi instellingen > menuknop > geavanceerd

    Bewerkt (23 juni 2011 15:27)
    droidfan

    droidfan

    • Lid sinds 23 juni 2011
    • Berichten 7
    • Reputatie 0
    • #5
    • 23 juni 2011
    • 16:06

    Gedaan, maar helaas is er geen verbinding mogelijk via WIFI.

    Bewerkt (23 juni 2011 16:06)
    JK1980

    JK1980

    • Lid sinds 02 oktober 2010
    • Berichten 1645
    • Reputatie 10
    • #6
    • 23 juni 2011
    • 16:43

    Ziet je telefoon wel netwerken of dat ook niet ?

    Bewerkt (23 juni 2011 16:43)

    Samsung Galaxy Note 2 N7100 Dr. Ketan 4.3
    Samsung Galaxy Tab 10.1 P7510 Ganbarou 4.3

    droidfan

    droidfan

    • Lid sinds 23 juni 2011
    • Berichten 7
    • Reputatie 0
    • #7
    • 23 juni 2011
    • 17:01

    Ja hij ziet alle netwerken en maakt ook gewoon een verbinding met mijn router.

    Bewerkt (23 juni 2011 17:01)
    JK1980

    JK1980

    • Lid sinds 02 oktober 2010
    • Berichten 1645
    • Reputatie 10
    • #8
    • 23 juni 2011
    • 17:09

    droidfan;183420
    Ja hij ziet alle netwerken en maakt ook gewoon een verbinding met mijn router.

    Maar als hij verbinding maakt met je router, dan lijkt t mij toch dat het niet aan je toestel ligt..

    Bewerkt (23 juni 2011 17:09)

    Samsung Galaxy Note 2 N7100 Dr. Ketan 4.3
    Samsung Galaxy Tab 10.1 P7510 Ganbarou 4.3

    droidfan

    droidfan

    • Lid sinds 23 juni 2011
    • Berichten 7
    • Reputatie 0
    • #9
    • 23 juni 2011
    • 17:14

    Dat is ook vreemd. Ik heb niets gewijzigd aan de instellingen, maar werkelijk vanaf het ene op het andere moment starten alle apps die een internetconnectie nodig hebben niet meer op. De app start wel in zijn beginscherm, maar bij het laden van de gegevens stopt het. Wanneer ik via mijn provider internet inschakel is er geen probleem. Dan werkt alles. m.a.w. de aps werken normaal, maar bij inschakeling van WIFI niet, terwijl die in het scherm aangeeft verbonden te zijn met mijn router.

    Bewerkt (23 juni 2011 17:14)
    galaxyjet

    galaxyjet

    • Lid sinds 16 augustus 2010
    • Berichten 3184
    • Reputatie 0
    • #10
    • 23 juni 2011
    • 17:15

    Maar houdt hij ook verbinding met je router? Heb je de stekker van de router er al eens uitgehaald en ‘m na zo’n 30 seconden weer in gedaan? Dat wil nog wel eens helpen. Ik had van de week hetzelfde, maar dan met m'n laptop. Op m'n SGS hield ik wel gewoon verbinding, maar op m'n laptop lukte het opeens niet meer. Die stekkertruc hielp prima.

    Bewerkt (23 juni 2011 17:15)

    Reageer

    Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

    Inloggen Registreren