Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

plop

plop

  • Lid sinds 24 november 2010
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 juni 2011
  • 17:13

Na de update naar 2.3.3 kan SGS geen internet verbinding meer maken via wifi. Via het netwerk werkt perfect, doch wanneer wifi is ingeschakeld is er helemaal geen data verkeer mogelijk. Toestel meld wel dat het verboden is met de router, en andere toestellen doen het ook nog.
Heb hierover nergens iets kunnen vinden in andere topics, kan dit mss ergens ingesteld worden?

Bewerkt (18 juni 2011 17:13)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #2
  • 18 juni 2011
  • 17:26

plop;180294
Na de update naar 2.3.3 kan SGS geen internet verbinding meer maken via wifi. Via het netwerk werkt perfect, doch wanneer wifi is ingeschakeld is er helemaal geen data verkeer mogelijk. Toestel meld wel dat het verboden is met de router, en andere toestellen doen het ook nog.
Heb hierover nergens iets kunnen vinden in andere topics, kan dit mss ergens ingesteld worden?

Factory Reset gedaan na update?

Bewerkt (18 juni 2011 17:26)
lucter

lucter

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 juni 2011
  • 17:34

Ook ik heb een wifi-probleem na de 2.3.3. update, een HEEL merkwaardig probleem;
kort nadat de sgs zich bij mn accespoint heeft aangemeld, gooit de router waarop het accespoint is aangesloten de internetverbinding eruit en moet gereset worden. Als de laptop, galaxy apollo, of een wificamera verbind met het accespoint ontstaat er geen enkel probleem.

Ik werk met toegewezen ipadressen, alles tig keer gecontroleerd, kan geen fout in de configuratie ontdekken

Iemand enig idee??

Bewerkt (18 juni 2011 17:34)
plop

plop

  • Lid sinds 24 november 2010
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 juni 2011
  • 17:35

Jawel en daarna lukte het niet meer…

Bewerkt (18 juni 2011 17:35)
L00n3y

L00n3y

  • Lid sinds 11 mei 2011
  • Berichten 355
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 juni 2011
  • 17:48

lucter;180303
Ook ik heb een wifi-probleem na de 2.3.3. update, een HEEL merkwaardig probleem;
kort nadat de sgs zich bij mn accespoint heeft aangemeld, gooit de router waarop het accespoint is aangesloten de internetverbinding eruit en moet gereset worden. Als de laptop, galaxy apollo, of een wificamera verbind met het accespoint ontstaat er geen enkel probleem.

Ik werk met toegewezen ipadressen, alles tig keer gecontroleerd, kan geen fout in de configuratie ontdekken

Iemand enig idee??

Niet gaan werken met statische ipadressen, laat je DHCP ipadressen uitdelen(zo lang mogelijke leaseduur). Klinkt gek, maar heb weleens mee gemaakt dat dit helpt

Bewerkt (18 juni 2011 17:48)

Android liefhebber sinds de Samsung Galaxy S 1.

Samsung Galaxy S 1, 2, 3 & 4 in bezig gehad.
Nu trotse eigenaar van een LG Nexus 5.

plop

plop

  • Lid sinds 24 november 2010
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 juni 2011
  • 18:07

Fcck;180300
Factory Reset gedaan na update?

Zojuist nog een f.r. gedaan maar het probleem blijft. Kan wifi niet missen voor het opnieuw installeren van navigatiekaarten en apps.

Bewerkt (18 juni 2011 18:07)
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 juni 2011
  • 18:09

Hebben jullie pakketgegevens wel ingeschakeld? na de update

Bewerkt (18 juni 2011 18:09)
plop

plop

  • Lid sinds 24 november 2010
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 juni 2011
  • 18:15

edtims;180334
Hebben jullie pakketgegevens wel ingeschakeld? na de update

Idd ingeschakeld in het opstartscherm na factory reset.

Bewerkt (18 juni 2011 18:15)
lucter

lucter

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 juni 2011
  • 18:15

@loon3y: dhcp is geen optie vanwege andere systemen, @edtims; pakketgegevens is ingeschakeld, phone draait voor de rest als een tierelier!

Bewerkt (18 juni 2011 18:15)
lucter

lucter

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #10
  • 19 juni 2011
  • 20:45

Geef dit bericht nog maar even een “bump”, wellicht techneuten die een idee hebben????

Bewerkt (19 juni 2011 20:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren