Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 juni 2011
  • 17:27

Jaydeem;178397
het probleem is duidelijk, ik moest zonodig zo goedkoop mogelijk een galaxy s hebben, en deze is eigenlijk voor movistar, spaans dus.
Maar het vreemde is, dat ik bij swypen 17 talen kan kiezen ook nederlands, en bij de XT9 voorspellende tekst kan ik maar 9 talen kiezen. Ik wil niet swypen iig.

Bij PDA check:
Model: I9003
Region: Telefonica - Spain, (Branded: yes)
Available languages: de, el, en, es, fr, it, pt, tr,
February 2011 Revision: 3
Note that this information might not be fully correct on Android / Symbian phones

Dus nu flashen naar de europese firmware, en dan moet het werken? hoe groot is de kans dat een flash fout gaat?
Anders kan ik hem misschien beter terug brengen…. als dat überhaupt mogelijk is.

als je de goede firmware hebt denk ik niet dat er veel kan mis gaan met odin..
zorg ervoor dat je een backup hebt van je orginale rom.. of kijk of je die firmware die je nu hebt kan downloaden van www.samfirmware.com
als je dan de orginale rom hebt en je drie knoppen combo werkt .. kan er niet zoveel mis gaan..

Bewerkt (15 juni 2011 17:27)
Jaydeem

Jaydeem

  • Lid sinds 14 juni 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 juni 2011
  • 20:09

mijn Phone is trouwens: I9003XXKB1

Die versie staat nog niet veel op het net, is van 15 feb. De laatste die op Samfirmware staat is I9003XWKB1.

Het woordenboek zit dus verwerkt in deze firmware?

Bewerkt (15 juni 2011 20:09)
RePaRaQu

RePaRaQu

  • Lid sinds 30 april 2011
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 juni 2011
  • 21:45

Ik heb hier een versie Samsung Galaxy SL (SCL)* (GT-I9003) SCL staat voor Super Clear LCD.
Het toestel is inderdaad voor movistar de Spaanse Telecom provider, niet vreemd daar dit toestel niet voor de NL markt is bedoeld maar via de grijze import zijn weg in NL heeft gevonden.

Niks mis mee begrijp wel goed dat het toestel niet alleen qua scherm anders is maar ook qua CPU vandaar ook dat deze qua waarde goedkoper is.

Ik maak gebruik van het zelfde firmware, maar hier zijn mijn gegevens:

PDA: I9003XXKB1
PHONE: I9003XXKB1
CSC: I9003SERKB1

Het is inderdaad niet mogelijk om via T9 instellingen voor taal invoer de NL versie te kiezen.

Wellicht dat dit met een update naar GB 2.3.3 opgelost zal worden, echter zullen we eerst moeten wachten tot deze versie beschikbaar is voor de Samsung Galaxy SL (SCL)* (GT-I9003)

Maar even kort op je vraag een antwoord het is niet mogelijk met de huidige firmware versie.

Bewerkt (15 juni 2011 21:45)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 juni 2011
  • 21:56

als je weet waar het woordenboek zit zou je het mischien het bestand uit een i9000 rom halen en dan kopieeren naar de i9003
mischien werkt dat ,, maar geen idee waar je het zoeken moet..

of gewoon switkey downloaden uit de market.. die gebruik ik ook super app!

Bewerkt (15 juni 2011 21:56)
Jaydeem

Jaydeem

  • Lid sinds 14 juni 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 juni 2011
  • 15:01

Achteraf gezien had ik beter voor een 9000 kunnen gaan, lcd vind ik wat tegen vallen in vergelijking met een amoled scherm. En het woordenboek dan, maar even wachten tot de 2.3 update. (maar zit het woordenboek nu in de firmware of in android?)

Bewerkt (18 juni 2011 15:01)
Jaydeem

Jaydeem

  • Lid sinds 14 juni 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 juli 2011
  • 11:56

De telefoon handmatig geupdate naar 2.3.4 en alles werkt super nu! Heb het woordenboek terug, en kan uit meer talen kiezen. En het movistar logo met opstarten is ook weg! Telefoon loopt ook iets soepeler met 2.3.4 heb ik het idee.

Heb de firmware van samfirmware, heb eerst I9003XXKP7 geprobeerd, maar die liep niet zo goed, en de camera liep vast. Toen I9003XXKP9 erop gezet, en die werkt prima

Bewerkt (8 juli 2011 11:56)
uncels

uncels

  • Lid sinds 04 juli 2011
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 juli 2011
  • 23:45

Ik heb hetzelfde toestel, I9003XXKP9 maar mijn camera werkt maar af en toe, na een reset weer wel….

Jammer dat de custom Roms er niet op schijnen te draaien, ik durf het niet aan tenminste om dadelijk een niet werkend toestel te hebben.

Bewerkt (15 juli 2011 23:45)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren