Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #1
  • 5 juni 2011
  • 18:47

Ik hoop dat ik hier geen stomme vraag stel…
Is het mogelijk om via odin in te stellen dat deze rom: Darky's Resurrection Edition 10.1 (GT-I9000 ONLY for now) | DarkyROM
aangepast wordt met een Belgische csc?
In deze rom kan ik niet kiezen, bij landinstelling en tekst, voor Frans(België).
Of kan dit niet?
Bij deze rom moet alleen gekozen worden voor een pit en pda in odin. Phone en csc moeten niet aangevinkt worden.
Of bestaat de keuze voor Frans(België) gewoon niet??
Misschien is er hier iemand met een niet-geflashte sgs die eventjes kan checken voor mij?

ps zie nu dat de titel al een stomme fout bevat! sorry daarvoor, hoop dat de inhoud van topic duidelijker is…

Bewerkt (5 juni 2011 18:47)
polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #2
  • 6 juni 2011
  • 11:23

Kan er iemand aub even kijken of er bij de landinstellingen, bij originele proximus-toestellen, de mogelijkheid bestaat om te kiezen voor Français(België)?
Hiermee kan ik al ook iets doen…

Bewerkt (6 juni 2011 11:23)
GiantKiller

GiantKiller

  • Lid sinds 26 november 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 juni 2011
  • 11:35

Bij landinstellingen : Frans (Frankrijk,Zwitserland)

Bewerkt (6 juni 2011 11:35)
polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #4
  • 6 juni 2011
  • 12:28

GiantKiller;173349
Bij landinstellingen : Frans (Frankrijk,Zwitserland)
Die zag ik al staan maar ik vraag me af of Français(Belgie) er ook op staat/bestaat? De rom die ik nu gebruik bevat geen “Belgische”csc.

Bewerkt (6 juni 2011 12:28)
lejur

lejur

  • Lid sinds 25 december 2010
  • Berichten 460
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 juni 2011
  • 14:52

Het lijkt me niet slim om een losse csc te flashen, want dat zal dan een Froyo csc zijn –> kan voor compilaties zorgen

Bewerkt (6 juni 2011 14:52)
Semih

Semih

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 269
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 juni 2011
  • 15:34

Ik heb ook een proximus-toestel.. Ik heb Nederlands(Belgie) , maar Frans(belgie) heb ik ook niet..
Wat ga je ermee doen?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (6 juni 2011 15:34)
Hubert

Hubert

  • Lid sinds 05 november 2010
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 juni 2011
  • 16:47

polo;173344
Kan er iemand aub even kijken of er bij de landinstellingen, bij originele proximus-toestellen, de mogelijkheid bestaat om te kiezen voor Français(België)?
Hiermee kan ik al ook iets doen…

Bij mijn Proximus-toestel ook geen Français (België). Enkel France en Suisse.

Bewerkt (6 juni 2011 16:47)
polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #8
  • 6 juni 2011
  • 18:06

Ik flashte een maagdelijke sgs naar een darky-rom voor een franstalige vriend.
Bij het instellen van de landinstellingen kon ik niet kiezen voor frans/belgie en dus vroeg ik mij af of deze optie misschien niet aanwezig was omdat het geen belgische csc was.
Maar ik hoor nu dus van jullie dat deze keuze niet bestaat.
Vreemd eigenlijk of niet? Er wordt onderscheid gemaakt tussen nederlands/belgie en nederlands/nederland maar franstalig belgie kan niet kiezen??
Enfin, volgens ficeto(de maker van de rom)kan het(apart falshen van csc) maar nu zit ik met het probleem dat ik wel de totale rom kan downloaden van samfirmware maar dat ik de csc er toch niet zelf kan uitpuren.
Maar als er toch geen keuze is voor de taal moet ik ook die moeite niet doen…
Bedankt voor jullie commentaar en hulp!

Bewerkt (6 juni 2011 18:06)
JK1980

JK1980

  • Lid sinds 02 oktober 2010
  • Berichten 1645
  • Reputatie 10
  • #9
  • 7 juni 2011
  • 07:14

Als jullie het toetsenbord in beeld zien, zien jullie dat als Qwerty of als Azerty ? Want op m'n werk moeten de meeste Belgische toestelen handmatig omgezet worden naar Azerty, standaard f.w. is qwerty.

Edit : Check dit, missschien werkt dit voor jou. Multi CSC - xda-developers
Als het goed is zou bij jou in het lijstje PRO erbij moeten staan.

Bewerkt (7 juni 2011 07:14)

Samsung Galaxy Note 2 N7100 Dr. Ketan 4.3
Samsung Galaxy Tab 10.1 P7510 Ganbarou 4.3

polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #10
  • 7 juni 2011
  • 11:35

JK1980;173760
Als jullie het toetsenbord in beeld zien, zien jullie dat als Qwerty of als Azerty ? Want op m'n werk moeten de meeste Belgische toestelen handmatig omgezet worden naar Azerty, standaard f.w. is qwerty.

Edit : Check dit, missschien werkt dit voor jou. Multi CSC - xda-developers
Als het goed is zou bij jou in het lijstje PRO erbij moeten staan.
Ik denk dat iedereen een qwerty-scherm heeft? Omzetten naar azerty kan maar ten koste van T9 denk ik toch..
Er bestaan azerty-toetsenborden op de market maar ik ben nu al zo gewoon aan qwerty op dat kleine toetsenbord dat ik het zelfs al logischer werken vindt!
Ik zette de samfirmware pro(proximus)software op. Ben aan het testen maar werkt voorlopig vlekkeloos en zonder grote batterij-problemen.(toch een topic bij de sgs…)
Blijf voorlopig nu op deze rom, sgs is niet van mij, moet dus een beetje voorzichtiger zijn!

Bewerkt (7 juni 2011 11:35)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren