Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 mei 2011
  • 18:12

hallo,

op de een of andere manier kan ik geen launcher meer kiezen als ik op de starttoets druk, als ik er nu op druk dan gaat het beginscherm naar de eerste pagina.weet iemand hoe ik op een andere manier een launcher kan kiezen??

groetjes amber

Bewerkt (31 mei 2011 18:12)
Fraxon

Fraxon

  • Lid sinds 16 oktober 2010
  • Berichten 350
  • Reputatie 10
  • #2
  • 31 mei 2011
  • 18:16

Via de app “Home Switcher” kan je kiezen tussen je launchers.
https://market.android.com/details?id=ymst.android.homeswitcherfroyo&feature=search_result

Ook kan je via taakbeheer naar “gedownload” gaan en je huidige launcher aanklikken en dan “standaardinstellingen wissen” doen. Als je hierna op Home toets drukt, kan je weer kiezen.

Bewerkt (31 mei 2011 18:16)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #3
  • 31 mei 2011
  • 18:17

Houd je misschien de hometoets net iets te lang ingedrukt? Of heb je misschien per ongeluk een vinkje gezet bij “standaard gebruiken voor deze actie”?

Bewerkt (31 mei 2011 18:17)
Peterr

Peterr

  • Lid sinds 07 januari 2011
  • Berichten 153
  • Reputatie 0
  • #4
  • 31 mei 2011
  • 19:25

OK, Nu de gouden antwoord!

1. Ga naar de market
2. Download Home Switcher (let wel op dat je de froyo versie download als je froyo hebt)
3. Open Home Switcher
4. Onderaan staat: Clear default, Druk er op.
5. Scroll ietjes naar beneden en druk op: Standaardwaarden wissen.
6. Druk nu op je Home knop
7. Ten slotte kies je de gewenste launcher!

Taaddaaa!

Bewerkt (31 mei 2011 19:25)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #5
  • 31 mei 2011
  • 19:31

home switcher erop gezet maar er staan geen andere launchers in,
en gister toen ik een andere wilde gebruiken drukte ik 1 keer op de hometoets en kon ik een andere kiezen nu dus niet meer en ik weet 100% zeker dat ik niet ‘'standaard gebruiken’' heb aangevinkt,kan ik ergens terug zien of ik dat wel of niet heb gedaan?

groetjes amber

Bewerkt (31 mei 2011 19:31)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #6
  • 31 mei 2011
  • 20:05

ik heb mijn tel al opnieuw opgestart, launcher geupdated maar niks werkt ook home switcher werkt niet hij geeft alleen maar de standaard launcher aan,vorige week heb ik spb shell 3d geinstalleerd die heb ik gister nog gebruikt en nu kan ik hem niet meer kiezen

groetjes amber

Bewerkt (31 mei 2011 20:05)
mvenneker

mvenneker

  • Lid sinds 18 oktober 2010
  • Berichten 1596
  • Reputatie 0
  • #7
  • 31 mei 2011
  • 20:08

Illegaal waarschijnlijk….. Licentie probleem.

Dont talk about it

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (31 mei 2011 20:08)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #8
  • 31 mei 2011
  • 20:11

ik had hem eerst via een vriendin gekregen maar heb hem nu ook zelf gekocht in de market.
maar voordat ik hem erop had gezet en dan op de hometoets drukte kon ik kiezen tussen de standaard launcher en een andere ik weet alleen de naam niet meer. maar het gaat er mij om dat ik sinds vandaag als ik de hometoets indruk naar de eerste pagina van mijn startscherm ga en niet in het scherm kom om een andere launcher te kiezen

groetjes amber

Bewerkt (31 mei 2011 20:11)
Fraxon

Fraxon

  • Lid sinds 16 oktober 2010
  • Berichten 350
  • Reputatie 10
  • #9
  • 31 mei 2011
  • 20:16

Ga naar Taakbeheer (hometoets inhouden) dan: Gedownload: kies dan SBP Shell 3D , en scroll naar beneden en klik op “standaard instellingen wissen”.
Doe dit ook bij LauncherPro als je die hebt of ,ADW Launcher EX, of Regina 3D, Launcher, Go Launcher.
Totdat je de goede hebt gewist haha.

Bewerkt (31 mei 2011 20:16)
amber

amber

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 366
  • Reputatie 0
  • #10
  • 31 mei 2011
  • 20:20

als ik de hometoets ingedrukt hou en taakbeheer aanklik zie ik alleen maar: actieve applicaties, pakket, ram beheer, overzicht, help
als ik pakket aanklik en naar spb shell 3d ga kan ik hem alleen maar verwijderen

Bewerkt (31 mei 2011 20:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren