Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

remichi

remichi

  • Lid sinds 09 september 2010
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 mei 2011
  • 19:01

Samsung app VideoEditor FC constant voordat hij uberhaubt opstart. Heb hem via Samsung Apps geinstalleerd, via downloaden van apk en een restore vanuit Titanium Backup.

Iemand een idee hoe ik hem nu wel werkend kan krijgen?

Bewerkt (30 mei 2011 19:01)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 mei 2011
  • 19:05

ff de gegens en cache wissen van die app..

Ga naar instellingen>Toepassingen>Toepassingen Beheren>Alles > Zoek hier je app> Gegevens wissen & Cache wissen.

Bewerkt (30 mei 2011 19:05)
remichi

remichi

  • Lid sinds 09 september 2010
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 mei 2011
  • 19:26

Heb gekeken, er valt geen cache of gegevens te wissen. En toch FC hij constant.

Hopelijk doet hij het bij de volgende rom weer die ik installeer.

Bewerkt (30 mei 2011 19:26)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 mei 2011
  • 19:32

ff in recovery dalvik cache wissen..

Bewerkt (30 mei 2011 19:32)
remichi

remichi

  • Lid sinds 09 september 2010
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 juni 2011
  • 22:54

Sindsdien heb ik een factory reset gedaan en cache wipe en nieuwe rom (lite'ning) geinstalleerd. Nu probeer ik via de Samsung app VideoEditor opnieuw te installeren, maar weer die FC! Kan ik via root explorer nog iets deleten ergens?? Waar kan het aan liggen dat die app het niet wil doen??

Bewerkt (5 juni 2011 22:54)
Furki70

Furki70

  • Lid sinds 19 januari 2011
  • Berichten 452
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 juni 2011
  • 23:16

miss is het een bug zelf van de app ofso?

Bewerkt (5 juni 2011 23:16)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren