Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ChantallicA

ChantallicA

  • Lid sinds 06 maart 2011
  • Berichten 96
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 mei 2011
  • 16:35

Ik heb een tijdje geleden mij SGS veranderd naar lightning en daarna weer terug naar de gewoone software maar sinds ik dat gedaan heb kan ik geen foto's mee als achtergrond instellen. Ik kan wel de standaard achtergronden instellen en de achtergronden die ik download via de market is ook totaal geen probleem maar foto's ho maar! Misschien weten jullie hoe en wat??

Alvast bedankt!!

Bewerkt (24 mei 2011 16:35)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #2
  • 24 mei 2011
  • 16:38

Dus stel je gaat naar je album(s) en je drukt op meer / instellingen als je een foto geopend hebt
kun je deze ook niet als ‘achtergrond’ instellen?

Bewerkt (24 mei 2011 16:38)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 mei 2011
  • 16:39

En als je het nu andersom doet: je drukt op je homescreen, kiest achtergronden, dan galerij en dan een foto?

Bewerkt (24 mei 2011 16:39)
ChantallicA

ChantallicA

  • Lid sinds 06 maart 2011
  • Berichten 96
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 mei 2011
  • 16:54

Gaat op allebei de manieren niet kan hem alleen instellen als startscherm of als screensaver enz maar niet als achtergrond.

Bewerkt (24 mei 2011 16:54)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 mei 2011
  • 17:05

Mmm, geen idee waarom dit zo is, want het zou gewoon moeten werken … 't is nu wat drastisch misschien maar heb je nadat je de originele software erop hebt gezet, ooit een factory reset gedaan?

Bewerkt (24 mei 2011 17:05)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 mei 2011
  • 17:44

Als het na de factory reset nog niet naar behoren werkt, zou je Quickpic nog kunnen downloaden, die app doet hetzelfde als de standaard galerij-app, maar is wat stabieler. Misschien dat het met Quickpic wel weer lukt.

Bewerkt (24 mei 2011 17:44)
dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #7
  • 24 mei 2011
  • 18:25

ChantallicA;166720
Gaat op allebei de manieren niet kan hem alleen instellen als startscherm of als screensaver enz maar niet als achtergrond.

Startscherm = achtergrond

Bewerkt (24 mei 2011 18:25)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 mei 2011
  • 18:31

dherre65;166776
Startscherm = achtergrond

Hoe helder kun je zijn *lol* …. moet toch zelf ook 's wat vaker van achtergrond wisselen, geloof ik

Bewerkt (24 mei 2011 18:31)
dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 mei 2011
  • 18:40

Djembebi;166783
Hoe helder kun je zijn *lol* …. moet toch zelf ook 's wat vaker van achtergrond wisselen, geloof ik

Hahah gebeurt me ook niet al te vaak hoor, maak je geen zorgen :p

Bewerkt (24 mei 2011 18:40)
bassie1995

bassie1995

  • Lid sinds 04 januari 2011
  • Berichten 2028
  • Reputatie 0
  • #10
  • 24 mei 2011
  • 19:28

Lol @ startscherm haha

Bewerkt (24 mei 2011 19:28)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren