Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 mei 2011
  • 18:54

leeuw00100;166799
Oké. Dan wordt alles verwijderd? Moet ik dan nog dingen terugzetten die “noodzakelijk” zijn om mijn tst goed te laten lopen? Neem aan van niet toch.

Als je het bij het wipen van de sdcard houdt moet alles prima verlopen, de dingetjes die daar op staan worden vanzelf weer aangemaakt.

Bewerkt (24 mei 2011 18:54)
leeuw00100

leeuw00100

  • Lid sinds 28 april 2011
  • Berichten 297
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 mei 2011
  • 18:57

dherre65;166802
Als je het bij het wipen van de sdcard houdt moet alles prima verlopen, de dingetjes die daar op staan worden vanzelf weer aangemaakt.

Oké, bedankt! Dan ga ik daar ook maar eens doen.

Bewerkt (24 mei 2011 18:57)
oranjeb

oranjeb

  • Lid sinds 29 mei 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 mei 2011
  • 12:09

ik heb de js5 versie gedaan en krijg na het flashen de volgende versie: PDA:JS5 / PHONE:JPY / CSC:JS3 (KOR)
Waarom krijg ik geen XEN? Hebben meer mensen dit?
En hoe krijg ik wel gewoon weer XEN?

Alvast bedankt!

Bewerkt (29 mei 2011 12:09)
joecks

joecks

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 mei 2011
  • 12:50

Ik had het zelfde probleem maar na een restart van je computer en telefoon is het toch echt weer XEN , probeer maar….

Bewerkt (29 mei 2011 12:50)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 mei 2011
  • 12:53

joecks;169656
Ik had het zelfde probleem maar na een restart van je computer en telefoon is het toch echt weer XEN , probeer maar….

Ik had jouw vraag en de vraag van oranjeb ook al gezien, maar er stond geen oplossing bij. Blij dat je die hier toch nog even post

Bewerkt (29 mei 2011 12:53)
oranjeb

oranjeb

  • Lid sinds 29 mei 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 mei 2011
  • 18:25

tnx joecks! Ik heb idd gewoon weer XEN.

Bewerkt (30 mei 2011 18:25)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren