Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ruudd

ruudd

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23 mei 2011
  • 19:27

hallo
draai nu op litening rom 5.4 maar wil de telefoon weer hebben zoals ie uit de winkel komt.
hoe pak ik dit het beste aan?
alvast bedankt.
ruud

Bewerkt (23 mei 2011 19:27)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 mei 2011
  • 19:36

Dan doe je het beste:

1) Factory reset (cwm recovery)
2) wipe cache partition (cwm recovery)
3) advanced -> wipe dalvik cache (cwm recovery)
4) Herstelrom JPU voor de juiste bootloaders: http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/8866-rom-kernel-herstelrom-jm2-2-1-a.html
5) originele laatste froyo NL: http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/12067-howto-officiele-samsung-update-buiten-kies-om-js3-js5-2-2-1-froyo.html
6) in de dialer: *2767*3855# (hard reset + schoonvegen van de interne sd)

Nu moet ie goed zijn

Bewerkt (23 mei 2011 19:36)
joecks

joecks

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 mei 2011
  • 20:20

Alleen is deze versie niet te updaten via Kies, tenminste is mij niet gelukt… orgineel van Tele2 zijn dit de gegevens : PDA: JS5 / Phone: JPY / CSC: JS3 (XEN)

Als ik de orginele laatste Froyo flash dan is de CSC anders (KOR) en Kies kan deze niet updaten. Is de CSC aan te passen naar XEN zodat deze ook via Kies is te updaten en dus ook echt weer orgineel is ??

Bewerkt (23 mei 2011 20:20)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 mei 2011
  • 20:25

joecks;166216
Alleen is deze versie niet te updaten via Kies, tenminste is mij niet gelukt… orgineel van Tele2 zijn dit de gegevens : PDA: JS5 / Phone: JPY / CSC: JS3 (XEN)

Als ik de orginele laatste Froyo flash dan is de CSC anders (KOR) en Kies kan deze niet updaten. Is de CSC aan te passen naar XEN zodat deze ook via Kies is te updaten en dus ook echt weer orgineel is ??

Heb je het gedaan met de handleiding die hier boven staat?
Dit is toch echt wel de XEN versie hoor.

Bewerkt (23 mei 2011 20:25)
joecks

joecks

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 mei 2011
  • 20:31

Bartito;166219
Heb je het gedaan met de handleiding die hier boven staat?
Dit is toch echt wel de XEN versie hoor.

Ja dat heb ik gedaan, en gaf bij mij in kies het volgende aan : PDA: JS5 / Phone: JPY / CSC: JS3 (KOR) , bij menu/ instellingen / Over het toestel staat :

Smalband versie : I9000XXJPY
Kernel-versie : 2.6.32.9 / ROOT@DELL105 #1
Build nummer : FROYO.XWJS5

Ik zal vandeweek nog wel eens een keer terug flashen , nu eerst even Darky 10.1 proberen…. ben onderhand elke dag een andere rom aan het uitproberen

Bewerkt (23 mei 2011 20:31)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 mei 2011
  • 20:39

joecks;166225
Ja dat heb ik gedaan, en gaf bij mij in kies het volgende aan : PDA: JS5 / Phone: JPY / CSC: JS3 (KOR) , bij menu/ instellingen / Over het toestel staat :

Smalband versie : I9000XXJPY
Kernel-versie : 2.6.32.9 / ROOT@DELL105 #1
Build nummer : FROYO.XWJS5

Ik zal vandeweek nog wel eens een keer terug flashen , nu eerst even Darky 10.1 proberen…. ben onderhand elke dag een andere rom aan het uitproberen

Lol … verslavend hé

Bewerkt (23 mei 2011 20:39)
joecks

joecks

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 mei 2011
  • 21:12

Ben nu een backup aan het maken met TB en zal dan de procedure opnieuw doorlopen om naar orgineel Froyo te gaan, ik laat straks even weten wat het geworden is

Bewerkt (23 mei 2011 21:12)
joecks

joecks

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 mei 2011
  • 21:42

joecks;166259
Ben nu een backup aan het maken met TB en zal dan de procedure opnieuw doorlopen om naar orgineel Froyo te gaan, ik laat straks even weten wat het geworden is

Opnieuw geflashed volgens de procedure maar geen XEN bij mij..



Uploaded with ImageShack.us

Snel weer terug naar Darky… Als iemand weet hoe ik de XEN krijg.. Graaag…..

edit : Inmiddels weer terug op Darky 10.1 en alle apps weer gerestored met TB…

Bewerkt (23 mei 2011 21:42)
ruudd

ruudd

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 mei 2011
  • 16:54

is niet helemaal goed gegaan hier krijg nu als ik de telefoon opstart krijg ik een afbeelding van een telefoontje uitroepteken en een pc te zien.
ruud

Bewerkt (24 mei 2011 16:54)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #10
  • 24 mei 2011
  • 16:56

ruudd;166719
is niet helemaal goed gegaan hier krijg nu als ik de telefoon opstart krijg ik een afbeelding van een telefoontje uitroepteken en een pc te zien.
ruud

Even proberen met de batterij er 5 minuten uit. Als het dan nog niet wil, dit topic even lezen: http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/12972-howto-toestel-weer-werkend-krijgen-als-deze-niet-meer-opstart.html

Bewerkt (24 mei 2011 16:56)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren