Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 mei 2011
  • 23:49

AVS;165736
Die wallpaper is te groot. Als ik de paper selekteer dan krijg ik een kader. Als ik het kader geheel naar links schuif dan komen de laatste paar vingers van de hand er net niet op. Volgens mij is dat wel een groter kader dan dat jij liet zien…?

Sent from my Galaxy S II running on VillainRom.

Ik weet dat die te groot is, maar dan kan je nog altijd een multiscreen wallpaper eruit selecteren. In elk geval, dat kon ik, jij waarschijnlijk nu nog steeds

Bewerkt (22 mei 2011 23:49)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 mei 2011
  • 06:44

Ik denk dat mijn kader al groter is dan dat jij in je screenshot liet zien :-)

Mar vreemd is het wel…


Sent from my Galaxy S II running on VillainRom.

Bewerkt (23 mei 2011 06:44)

Samsung Galaxy S8+

Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 mei 2011
  • 11:01

Mmm… ik heb het net ook geprobeerd met ADW launcher en hij selecteert netjes automatisch de hele wallpaper.
Quickpic versie 1.1.5 en ik zit even op GingerReal om de batterij te testen, maar op litening 5.4 had ik hier ook geen problemen mee.
Ook bij mij is de gallery gefreezed via TB, dus ook dezelfde instellingen als Dherre.
Heb wel even in ADW de instelling idd moeten veranderen dat de wallpaper meescrollt met de homescreens.
Standaard staat dit uit.

Bewerkt (23 mei 2011 11:01)
dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 mei 2011
  • 12:48

Bartito;165877
Mmm… ik heb het net ook geprobeerd met ADW launcher en hij selecteert netjes automatisch de hele wallpaper.
Quickpic versie 1.1.5 en ik zit even op GingerReal om de batterij te testen, maar op litening 5.4 had ik hier ook geen problemen mee.
Ook bij mij is de gallery gefreezed via TB, dus ook dezelfde instellingen als Dherre.
Heb wel even in ADW de instelling idd moeten veranderen dat de wallpaper meescrollt met de homescreens.
Standaard staat dit uit.

En in TW3?

Bewerkt (23 mei 2011 12:48)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 mei 2011
  • 12:53

Quickpic (1.1.5) gedraagt zich hier ook zoals het hoort. Ik krijg bij een (te grote) foto het grote kader en hij selecteert het deel dat ik aangeef met dat kader. De achtergrond scrollt mooi mee met de diverse schermen.
Moest ook even ADW instellen op “achtergrond meescrollen”. De Galerij is ook geïnstalleerd en niet gefreezed oid.

Bewerkt (23 mei 2011 12:53)
polo

polo

  • Lid sinds 11 september 2010
  • Berichten 574
  • Reputatie 10
  • #6
  • 23 mei 2011
  • 13:02

Ik probeerde het ook eens, ik gebruik quickpic icm spb shell.
Ik merkte op dat ik door het toestel te draaien naar de horizontale richting en dan pas een foto te kiezen als achtergrond de multiscreen wel werkt.(en de foto ook te “bewerken” in de horizontale positie)
Even proberen of dat bij jou ook lukt?

Bewerkt (23 mei 2011 13:02)
dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 mei 2011
  • 13:29

polo;165943
Ik probeerde het ook eens, ik gebruik quickpic icm spb shell.
Ik merkte op dat ik door het toestel te draaien naar de horizontale richting en dan pas een foto te kiezen als achtergrond de multiscreen wel werkt.(en de foto ook te “bewerken” in de horizontale positie)
Even proberen of dat bij jou ook lukt?

Hm mooie tip, maar ik kan het even niet meer testen, ik heb namelijk net de Touchwiz GTG launcher geïnstalleerd, en nu werkt het wel direct. Het ligt dus aan de launcher… Maar het was wel de originele Touchwiz launcher. Heel vreemd.

Bewerkt (23 mei 2011 13:29)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 mei 2011
  • 13:39

dherre65;165936
En in TW3?

Klopt, in TW3 doet ie het idd niet zoals je aangeeft. Ik krijg een kleine rechthoek, waar ik nog eens extra kan inzoomen. Maar kan niet de hele achtergrond selecteren.
In ADW werkt ie meteen correct.

Bewerkt (23 mei 2011 13:39)
dherre65

dherre65

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 1480
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 mei 2011
  • 13:53

Bartito;165970
Klopt, in TW3 doet ie het idd niet zoals je aangeeft. Ik krijg een kleine rechthoek, waar ik nog eens extra kan inzoomen. Maar kan niet de hele achtergrond selecteren.
In ADW werkt ie meteen correct.

Hm dan is mijn theorie dat de nieuwe versie van Quickpic een conflict heeft met de originele TW3 launcher. Ik heb het namelijk wel werkend gehad met de originele TW3 launcher en vorige versies van Quickpic. En nu ik een modded versie van TW3 heb geinstalleerd werkt het wel samen met de nieuwe versie van Quickpic.

Bewerkt (23 mei 2011 13:53)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 mei 2011
  • 15:28

Mooie analyse!

Bewerkt (23 mei 2011 15:28)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren