Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Scooby

Scooby

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 mei 2011
  • 11:48

Hij is binnen (2.3.3)! Telefoon lijkt sneller te reageren en gps geeft ook een aardig signaal in huis (geen idee of dit onderdeel was van de update trouwens..)

Bewerkt (20 mei 2011 11:48)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 mei 2011
  • 11:57

Je zit in het topic van de SGSII en je hebt een SGSI
En het is de NEE versie (Scandinavische) en niet de XEN (Nederlandse) … dus ik vrees dat het nog wachten is op de officiële update.
Je landcode van je SGS staat door 1 of andere rom te flashen niet meer op XEN maar op NEE, vandaar …

Bewerkt (20 mei 2011 11:57)
Scooby

Scooby

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 mei 2011
  • 11:57

Excuus, @mod, kun je deze verplaatsen naar het juiste forum?

Bewerkt (20 mei 2011 11:57)
Scooby

Scooby

  • Lid sinds 05 augustus 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 mei 2011
  • 12:06

Oftewel hij is niet origineel meer..? Froyo update met reg aanpassing is daar waarschijnlijk de oorzaak van?

Bewerkt (20 mei 2011 12:06)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 mei 2011
  • 12:42

Klopt, dan heb je via die weg de Scandinavische versie van froyo 2.2.1 binnengehaald en die had inderdaad de landcode NEE.

EDIT: je kan dit terug rechtzetten door deze methode toe te passen: http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/13147-update-froyo-xwjs5-flashbaar-via-kies-odin-cwm.html

Bewerkt (20 mei 2011 12:42)
esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #6
  • 20 mei 2011
  • 13:29

discussie verplaats naar het juiste plekje

Bewerkt (20 mei 2011 13:29)

AW Forum Queen voor het leven

GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #7
  • 20 mei 2011
  • 13:42

Bartito;164222
En het is de NEE versie (Scandinavische) en niet de XEN (Nederlandse) … dus ik vrees dat het nog wachten is op de officiële update.
Je landcode van je SGS staat door 1 of andere rom te flashen niet meer op XEN maar op NEE, vandaar …

Heb je soms een topic/site waar je kan zien welke landcode welk land is? En kan je dit ook ergens opvrage via te telefoon? Of enkel via kies?
Dit is wat ik met *#1234# krijg:
PDA: I900XWJS8
PHONE: I900XXJPY
CSC: I900OXXJS5

Bewerkt (20 mei 2011 13:42)
GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #8
  • 20 mei 2011
  • 14:37

Heb hem even aan de Kies gehangen. Zoals ik al dacht heb ik een Poole versie denk ikhij zegt PLS bij Kies.
Kan dit kwaad dan? Ga je hierdoor een andere firmware krijgen? zoals hierboven vermeld staat er nu die versie op.

Bewerkt (20 mei 2011 14:37)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 mei 2011
  • 14:54

GirlKillu;164309
Heb je soms een topic/site waar je kan zien welke landcode welk land is? En kan je dit ook ergens opvrage via te telefoon? Of enkel via kies?
Dit is wat ik met *#1234# krijg:
PDA: I900XWJS8
PHONE: I900XXJPY
CSC: I900OXXJS5

Hier heb je een uitgebreide lijst: Collecting all “ProductCode”=“phone models types” for Kies flash - xda-developers

Bewerkt (20 mei 2011 14:54)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 mei 2011
  • 14:57

GirlKillu;164342
Heb hem even aan de Kies gehangen. Zoals ik al dacht heb ik een Poole versie denk ikhij zegt PLS bij Kies.
Kan dit kwaad dan? Ga je hierdoor een andere firmware krijgen? zoals hierboven vermeld staat er nu die versie op.

Kan ook PHILLIPINESzijn lol :)

Bewerkt (20 mei 2011 14:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren