Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

marijnboon

marijnboon

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 mei 2011
  • 00:14

Het is helemaal volgens plan gegaan!
alleen die remander mod moet ik er nog opzetten.
Alleen ik heb nog steeds al die programma´s erop staan waar ik niks aan heb…
en die ik er dus eigenlijk niet op wil hebben.
Heb ik dan iets verkeerd gedaan in die litining rom customizer?
had alles afgevinkt zowat, ook install all samsung ‘'social apps’' , maar die staan er nu toch nog op.
of komt dit pas goed na die mod?

en nog een vraagje, met dat nieuwe Launcher pro bureaublad ,
heb ik niet altijd bovenin staan of ik een berichtje heb , of de tijd ofzo..
Kan ik hem niet weer gewoon altijd hebben zoals met het oude bureaublad?(je startbalk zeg maar)

danku,

Bewerkt (18 mei 2011 00:14)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 mei 2011
  • 00:22

marijnboon;162835
Het is helemaal volgens plan gegaan!
alleen die remander mod moet ik er nog opzetten.
Alleen ik heb nog steeds al die programma´s erop staan waar ik niks aan heb…
en die ik er dus eigenlijk niet op wil hebben.
Heb ik dan iets verkeerd gedaan in die litining rom customizer?
had alles afgevinkt zowat, ook install all samsung ‘'social apps’' , maar die staan er nu toch nog op.
of komt dit pas goed na die mod?

en nog een vraagje, met dat nieuwe Launcher pro bureaublad ,
heb ik niet altijd bovenin staan of ik een berichtje heb , of de tijd ofzo..
Kan ik hem niet weer gewoon altijd hebben zoals met het oude bureaublad?(je startbalk zeg maar)

danku,

De GingerReal mod gaat daar niets aan veranderen.
Wil je ze niet hebben, dan kun je ze verwijderen via de apps root explorer of super manager.
Kijk maar eens in de map /system/data, maar pas wel op wat je daar allemaal weggooit hé!

Als je de notificatiebalk terug wil hebben bij launcher pro, dan moet je in de settings “hide notification” uitvinken.
Dan komt je balkje terug.

Bewerkt (18 mei 2011 00:22)
marijnboon

marijnboon

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 mei 2011
  • 10:46

dankje het is gelukt..
alleen nog een vraagje…
ook een beetje een domme misschien.
Maar ik werd vanmorgen wakker, en toen stond hij weer op mijn normale desktop.
En ik kom nu gewoon nu meer in die launcher pro dekstop.
In het begin kon ik door op de ´´home´´ knop te duwen gelijk er naar switchen , maar ik had aangevinkt dat ik altijd Launcher pro wou.
Maar nu kom ik er tot me gekke verbazing niet meer in…

Ik heb de rom ook 2 keer geinstalleerd en de mod ook…
staan ze er nu beide 2 keer op? of maakt dat niet uit?

dankje!

Bewerkt (18 mei 2011 10:46)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6020
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 18 mei 2011
  • 11:05

nee als je vaker flasht dan overschrijft ie gewoon, hij plaatst niets dubbel…

als je wilt switchen tussen de launchers, dan kun je een home switcher app gebruiken, zoals deze (er staat ‘for froyo’, maar op GB werkt ie ook prima)

Bewerkt (18 mei 2011 11:05)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 mei 2011
  • 11:05

marijnboon;162912
dankje het is gelukt..
alleen nog een vraagje…
ook een beetje een domme misschien.
Maar ik werd vanmorgen wakker, en toen stond hij weer op mijn normale desktop.
En ik kom nu gewoon nu meer in die launcher pro dekstop.
In het begin kon ik door op de ´´home´´ knop te duwen gelijk er naar switchen , maar ik had aangevinkt dat ik altijd Launcher pro wou.
Maar nu kom ik er tot me gekke verbazing niet meer in…

Ik heb de rom ook 2 keer geinstalleerd en de mod ook…
staan ze er nu beide 2 keer op? of maakt dat niet uit?

dankje!

Neen, je hebt maar 1 keer de rom en 1 keer de mod. Als je precies hetzelfde 2 keer op je sgs plaatst, dan wordt het eerste overschreven omdat de files aan specifieke locaties gelinkt worden.

Voor de launcher: 2 methodes:

Ofwel ga je naar instellingen - toepassingen - toepassingen beheren - tabblad alles - dan je huidige launcher selecteren (wasrschijnlijk TW launcher in jouw geval nu). Daar wis je de standaardwaarden.
Als je dan op je homescreen op de home knop drukt, kun je weer een andere launcher kiezen.

Ofwel download je een app als homeswitcher of homesmack uit de market. Dan kun je makkelijker wisselen tss launchers.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (18 mei 2011 11:05)
marijnboon

marijnboon

  • Lid sinds 16 mei 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 mei 2011
  • 19:44

mensen hartstikke bedankt voor de informatie!
hij draait als een tierelier nu.
was net thuis van me studie , en me batterij was nog voor 45% vol!
normaal was hij onderweg naar huis echt dood… een erg groot verschil dus!
Alleen 1 dingetje vraag ik me nog af… nou ja eigenlijk 2…

In dit filmpje beetje onderaan de pagina : http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/11565-rom-litening-rom-v5-x.html
Zie je dat als hij op 1 van die tabbladen drukt , de naam van het tabblad dan ook links bovenin komt te staan en dan nogmaals op kan duwen. Bij mij kan dit nu niet? niet een erg groot probleem , maar opzich wel leuk om ook te hebben.

En is het nou mogelijk om betaalde apps ergens van internet te plukken en ze dan vervolgens op mijn mobiel te zetten?

In ieder geval al bedankt voor alle informatie!


Marijn ,

Bewerkt (18 mei 2011 19:44)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 mei 2011
  • 20:10

marijnboon;163247
mensen hartstikke bedankt voor de informatie!
hij draait als een tierelier nu.
was net thuis van me studie , en me batterij was nog voor 45% vol!
normaal was hij onderweg naar huis echt dood… een erg groot verschil dus!
Alleen 1 dingetje vraag ik me nog af… nou ja eigenlijk 2…

In dit filmpje beetje onderaan de pagina : http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/11565-rom-litening-rom-v5-x.html
Zie je dat als hij op 1 van die tabbladen drukt , de naam van het tabblad dan ook links bovenin komt te staan en dan nogmaals op kan duwen. Bij mij kan dit nu niet? niet een erg groot probleem , maar opzich wel leuk om ook te hebben.

En is het nou mogelijk om betaalde apps ergens van internet te plukken en ze dan vervolgens op mijn mobiel te zetten?

In ieder geval al bedankt voor alle informatie!


Marijn ,

Misschien heb je hier iets aan: http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/16183-how-shortcuts-simifolders-instellen-met-launcherpro.html?highlight=nanders
En alle legale betaalde apps zijn te vinden in de market of op appbrain app market …

Bewerkt (18 mei 2011 20:10)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren