Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kirill

kirill

  • Lid sinds 29 april 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 april 2011
  • 15:47

Hallo besten,

Ik heb sinds een paar dagen een Galaxy, allemaal leuk en aardig; goede telefoon. De eerste dag had ik gewoon wifi gebruikt, omdat ik thuis was. Na een dagje oid besloot ik ook buiten de deur gebruik te willen maken van internet, logisch natuurlijk met zo een apparaat. Dus ik meldde me aan voor Smartphone BloX, 1 G p/m en €7,50. Vanochtend op weg naar school deed alles het, volgens mij althans. Maar nu zit ik dus met het probleem dat het alleen thuis doet op wifi. Als ik naar buiten ga verdwijnt het wifi icoon en zie ik meestal 4, of in ieder geval 1 van die verbindingsstrepen. Als ik echter gebruik wil maken van iets wat internet nodig heeft krijg ik te zien dat er geen internetverbinding is. Wat is er/wat moet ik doen om het gewoon naar behoren te laten functioneren. Want ik heb voor die BloX betaalt en ik wil graag resultaat zien.

BVD,

Kirill.

Bewerkt (29 april 2011 15:47)
rich2311

rich2311

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 800
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 april 2011
  • 15:59

staan je APN gegevens er wel gewoon…?
instellingen / draadloos en netwerk / mobiele netwerken / namen toegangspunten….
daar moet een provider staan

http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.androidworld.nl%2Fforum%2Fshowwiki.php%3Ftitle%3DTutorial%3AAPN%2Blijst%2BNederland&ei=0MS6TbDeO8egOtrvzP4F&usg=AFQjCNFtA3iBfgYKLAci3sjmQfMpOWI6JA

Bewerkt (29 april 2011 15:59)
jelle2503

jelle2503

  • Lid sinds 12 maart 2011
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 april 2011
  • 16:03

Instellingen -Toestel instellen

hopelijk is dit nuttig.

Bewerkt (29 april 2011 16:03)
kirill

kirill

  • Lid sinds 29 april 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 april 2011
  • 16:22

Bij die vodafonelijst staat er alleen I9000 2, geen normale galaxy…

En er staat idd niks bij apn…

Bewerkt (29 april 2011 16:22)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 april 2011
  • 16:28

En heb je hier al gekeken? http://www.androidworld.nl/forum/tips-trucs-howtos/66-how-mobiele-internet-instellingen-apn.html

Bewerkt (29 april 2011 16:28)
kirill

kirill

  • Lid sinds 29 april 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 april 2011
  • 16:41

Ja maar ik snap het niet. Ik vul alles in zoals het er staat maar nog noppes. Er staat een of andere verlopen link in bij mmsc, dus ik vul gewoon mmsc.mms.vodafone.nl in bij dat veldje, maar ja nog niks dusss.

Bewerkt (29 april 2011 16:41)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 april 2011
  • 16:55

kirill;147949
Ja maar ik snap het niet. Ik vul alles in zoals het er staat maar nog noppes. Er staat een of andere verlopen link in bij mmsc, dus ik vul gewoon mmsc.mms.vodafone.nl in bij dat veldje, maar ja nog niks dusss.

Dan is het misschien slim om even contact op te nemen met Vodafone … weet je zeker dat je internet direct is ingegaan?? Of duurt dat een paar dagen vóór dat dit geaktiveerd wordt?

Bewerkt (29 april 2011 16:55)
Reinier68

Reinier68

  • Lid sinds 21 maart 2011
  • Berichten 288
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 april 2011
  • 17:29

heb je ook niet perongeluk ergens ingesteld dat je geen internetverbinding maakt buiten wifi om? volgens mij moet je dan die toets aan de rechterzijkant ingedrukt houden en dan kun je daat aan/uit zetten.

Bewerkt (29 april 2011 17:29)
dikkiedirk

dikkiedirk

  • Lid sinds 06 april 2011
  • Berichten 68
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 april 2011
  • 17:54

Reinier68;147974
heb je ook niet perongeluk ergens ingesteld dat je geen internetverbinding maakt buiten wifi om? volgens mij moet je dan die toets aan de rechterzijkant ingedrukt houden en dan kun je daat aan/uit zetten.

welke toets??

Bewerkt (29 april 2011 17:54)
rich2311

rich2311

  • Lid sinds 20 januari 2011
  • Berichten 800
  • Reputatie 0
  • #10
  • 29 april 2011
  • 18:05

kirill;147949
Ja maar ik snap het niet. Ik vul alles in zoals het er staat maar nog noppes. Er staat een of andere verlopen link in bij mmsc, dus ik vul gewoon mmsc.mms.vodafone.nl in bij dat veldje, maar ja nog niks dusss.


misschien een nutteloze opmerking, maar je moet de nieuw ingevoerde gegevens wel opslaan…..

dus niet afsluiten met back toets, maar menu en dan opslaan……

Bewerkt (29 april 2011 18:05)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren