Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

KiR

KiR

  • Lid sinds 10 juli 2009
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 april 2011
  • 21:29

Hallo mensen, ik wordt gek van mijn sgs.
Vanmorgen uit het niets begon hij met bovenstaande foutmelding,
En die herhaalt zich om de drie seconden…..echt ***.
Waar kan dit aan liggen?

Gedaan, cache gewiped, rom opnieuw geflashed,
Van darky 9.3 nog overgestapt naar 9.5 …wederom zelfde foutmelding…tergend.
Wat kan ik nog doen, naast factory reset?

Bewerkt (4 april 2011 21:29)
tjilitjap

tjilitjap

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 4703
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 april 2011
  • 21:32

KiR;131736
Hallo mensen, ik wordt gek van mijn sgs.
Vanmorgen uit het niets begon hij met bovenstaande foutmelding,
En die herhaalt zich om de drie seconden…..echt ***.
Waar kan dit aan liggen?

Gedaan, cache gewiped, rom opnieuw geflashed,
Van darky 9.3 nog overgestapt naar 9.5 …wederom zelfde foutmelding…tergend.
Wat kan ik nog doen, naast factory reset?

Rom opnieuw geflashed? En dan nog heb je die foutmelding? Raarrrrr… Als je dan toch bezig bent met flashen, gooi dan Darky 9.2 resurrection erop met Odin. Dan begin je ECHT schoon. En daar dan weer 9.5 overheen, liefst ook met wipe…

Bewerkt (4 april 2011 21:32)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 april 2011
  • 21:33

hij heeft waarschijlijk no wipe gedaan..
heb je dalvik cashe al gewist?
en de gegevens gewist .. ik denk van de agenda?

Bewerkt (4 april 2011 21:33)
KiR

KiR

  • Lid sinds 10 juli 2009
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 april 2011
  • 21:41

Idd, no wipe…maar nooit problemen…zit al weer een heletijd op 9.3 en vamorgen pak ik hem uit me broekzak en hoppa….
Dalvik cache ook al gewist idd. Zal es kijken wat ik in agenda kan wissen

Bewerkt (4 april 2011 21:41)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 april 2011
  • 21:43

niet in de agenda zelf maar ,,
Ga naar instellingen>Toepassingen>Toepassingen Beheren> Zoek hier je app> Gegevens wissen & Cache wissen

Bewerkt (4 april 2011 21:43)
KiR

KiR

  • Lid sinds 10 juli 2009
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 april 2011
  • 21:45

@peter,
Bedankt voor de tip. In agenda gegevens gewist en daarna opnieuw gesynced en weer probleemloos.
Zal wel ergens een foutje in agenda hebben gezeten dus.

Bewerkt (4 april 2011 21:45)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 april 2011
  • 21:47

kijk goed bezig..weet ik dat ook weer ..

Bewerkt (4 april 2011 21:47)
xavier51

xavier51

  • Lid sinds 21 maart 2011
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 augustus 2011
  • 11:09

KiR;131760
@peter,
Bedankt voor de tip. In agenda gegevens gewist en daarna opnieuw gesynced en weer probleemloos.
Zal wel ergens een foutje in agenda hebben gezeten dus.
Goede morgen,
KiR hoe heb je de gegevens in je agenda gewist, anders dan via de route Instellingen - Toepassingen - Toepassingen beheren etc?
Dank voor je tijd
Xavier

Bewerkt (30 augustus 2011 11:09)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren