Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 maart 2011
  • 12:38

Ik heb mijn telefoon geupdate en geroot. Nu is een factory reset altijd het beste na een update. Ik heb een totale backup gemaakt van user apps + system data met Titanium.

Als ik na mijn Factory Reset een restore doe met Titanium krijg ik dan al mijn apps en instellingen terug, zoals mijn shortcuts op mijn homescreens etc?

Bewerkt (28 maart 2011 12:38)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 maart 2011
  • 12:45

als je alles goed hebt opgeslagen kun je ze na fr restoren ja.

Bewerkt (28 maart 2011 12:45)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 maart 2011
  • 12:47

titanium maakkt backup van je apps. niet van je homescreens.

Bewerkt (28 maart 2011 12:47)
baba420

baba420

  • Lid sinds 12 december 2010
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 maart 2011
  • 12:47

flyerman;126318
Ik heb mijn telefoon geupdate en geroot. Nu is een factory reset altijd het beste na een update. Ik heb een totale backup gemaakt van user apps + system data met Titanium.

Als ik na mijn Factory Reset een restore doe met Titanium krijg ik dan al mijn apps en instellingen terug, zoals mijn shortcuts op mijn homescreens etc?
Waarom wil je system data terug zetten? Het is dan alsof je helemaal geen factory reset hebt gedaan. Alleen data terugzetten, wil je het nut van een factory reset hebben.

Bewerkt (28 maart 2011 12:47)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 maart 2011
  • 12:52

baba420;126322
Waarom wil je system data terug zetten? Het is dan alsof je helemaal geen factory reset hebt gedaan. Alleen data terugzetten, wil je het nut van een factory reset hebben.

Dit klopt, je moet data terug zetten en niet de systeem anders krijg je fouten bestanden van je vorige rom.

Bewerkt (28 maart 2011 12:52)
Steven_nl

Steven_nl

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 112
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 maart 2011
  • 13:04

Ik ben geen specialist hoor, maar twee tips van een NOOB.
De backup opties (Batch) van Titanium zijn NIET hetzelfde als de restore opties. Je kunt een “apps en system data” backup doen en vervolgens een “apps with data” restore. dat is dus iets anders. Je herstelt dan alleen de data die bij je apps horen en niet de systeem data.

Er is volgens mij wel een app waarmee je je homescreen kan backuppen en herstellen. Die zit in het programma SGS Tools.
Misschien heb je hier iets aan
Steven

Bewerkt (28 maart 2011 13:04)
flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 maart 2011
  • 13:22

Bedankt voor de reacties, Inderdaad heeft het geen zin om de systeem data terug te zetten, blond momentje. Ik ga het proberen.

Bewerkt (28 maart 2011 13:22)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 maart 2011
  • 14:43

Als je een andere launcher gebruikt dan de standaard Samsung launcher, dan is die launcher natuurlijk ook een app en zo worden, na het terugzetten van alle apps van Titanium, de met die launcher gemaakte homescreens, keurig weer zo neergezet als tevoren. Op die manier hoef je alleen nog maar je widgets weer terug te zetten op je homescreen.

Edit; Het restoren van al je apps en data door Titanium, kan wel een poosje duren.

Bewerkt (28 maart 2011 14:43)
flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 maart 2011
  • 19:33

Werkte prima, ging ook sneller als verwacht.

Bewerkt (28 maart 2011 19:33)
satshow

satshow

  • Lid sinds 10 september 2010
  • Berichten 1709
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 maart 2011
  • 19:35

Ik gebruik ADW ex als launcher en als ik deze terug gezet heb na een nieuwe installatie staan alle homescreens zoals ik ze heb gemaakt. Het enigste wat ik moet doen is de widgets opnieuw erop zetten.

Bewerkt (28 maart 2011 19:35)

Asus memopad 10
Galaxy S4
LG G4

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren