Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

JoopAlmelo

JoopAlmelo

  • Lid sinds 24 maart 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 maart 2011
  • 13:44

Hallo,

Ik heb vandaag mijn Galaxy S geupdate naar firmware 2.2.1. Ik las dat je dan ook de ota functie hebt.

Ik heb bij mijn telefoon gekeken bij: instellingen - mijn telefoon daar staat wel firmware 2.2.1 maar bovenaan zou moeten staan update maar helaas.

Heb hem geupdate maar niet fabrieksinstelling gebruikt na de tijd.

Wie heeft er een idee…

Bewerkt (24 maart 2011 13:44)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #2
  • 24 maart 2011
  • 13:47

Misschien omdat er (nog) geen update is?? :-)) 2.2.1 is de laatste versie :-)) Wat overigens wel verstandig zou zijn, is om toch de factory reset te doen (sowieso na elke update) Meer info (hoe en waarom) daarover vind je in de paarse link hier beneden in m'n handtekening …

Bewerkt (24 maart 2011 13:47)
HaTe

HaTe

  • Lid sinds 11 augustus 2010
  • Berichten 973
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 maart 2011
  • 15:22

Bij mij staat het wel..
Instellingen > Over de telefoon > bovenaan staat Systeemupdates.

Bewerkt (24 maart 2011 15:22)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #4
  • 24 maart 2011
  • 15:26

Ja, maar als je daar op klikt en je toetst je gegevens in, dan gaat ie checken of er voor jouw toestel updates zijn en die zijn er dan (nog) niet.

Bewerkt (24 maart 2011 15:26)
HaTe

HaTe

  • Lid sinds 11 augustus 2010
  • Berichten 973
  • Reputatie 0
  • #5
  • 24 maart 2011
  • 15:39

Ja dat klopt, maar misschien kijkt hij op de verkeerde plek.. Als Systeemupdates er staat, dan heb je de OTA functionaliteit..

Maar dan nog, volgens mij gaat Samsung de 2.3.2 update gewoon weer via KIES verspreiden en niet OTA helaas.

Bewerkt (24 maart 2011 15:39)
galax

galax

  • Lid sinds 27 november 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #6
  • 24 maart 2011
  • 15:43

galaxyjet;123787
Ja, maar als je daar op klikt en je toetst je gegevens in, dan gaat ie checken of er voor jouw toestel updates zijn en die zijn er dan (nog) niet./cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Dat wordt niet gevraagd hé.

Bewerkt (24 maart 2011 15:43)
AndroidDevil

AndroidDevil

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 743
  • Reputatie 0
  • #7
  • 24 maart 2011
  • 17:26

Dat klopt ook want er is na firmware 2.2.1 nog geen officiële nieuwe firmware verschenen.
Als je nu Systeemupdates opent en gaat controleren op nieuwe updates krijg je de melding: Geen updaten beschikbaar.

Daar hoef je eigenlijk ook geen nieuw topic voor te openen, want als er een nieuwe originele update uit is word het hier bijna altijd gemeld. Dus hou deze site goed in de gaten.

Als je bedoelt dat je boven in het menu OVER DE TELEFOON geen SYSTEEM UPDATES hebt staan dan adviseer je om een Factory reset uit te voeren. Dan word firmware 2.2.1 correct op je telefoon gezet.

Bewerkt (24 maart 2011 17:26)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 maart 2011
  • 19:41

Als ik naar systeem updates ga, dan zegt hij eerst : verbinding maken met server en daarna krijg ik de melding “verbinding mislukt”.
Hebben jullie ook zoiets gehad? Of enig idee wat ik kan doen om het te veranderen?

Bewerkt (24 maart 2011 19:41)
galax

galax

  • Lid sinds 27 november 2010
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 maart 2011
  • 19:56

pasmel;123944
Als ik naar systeem updates ga, dan zegt hij eerst : verbinding maken met server en daarna krijg ik de melding “verbinding mislukt”.
Hebben jullie ook zoiets gehad? Of enig idee wat ik kan doen om het te veranderen?

Welk build-nummer heb je? Bij JS3 had ik ook die melding: “Verbinding mislukt”, maar vanaf JS5 niet meer.

Bewerkt (24 maart 2011 19:56)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #10
  • 24 maart 2011
  • 21:49

pasmel;123944
Als ik naar systeem updates ga, dan zegt hij eerst : verbinding maken met server en daarna krijg ik de melding “verbinding mislukt”.
Hebben jullie ook zoiets gehad? Of enig idee wat ik kan doen om het te veranderen?

De eerste keer vanmiddag ging het bij mij ook fout, maar een tweede poging slaagde wel. Ik had wel een Wifi-verbinding, misschien dat dat nog iets uitmaakt.

Bewerkt (24 maart 2011 21:49)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren