Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

SdZ

SdZ

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 maart 2011
  • 11:30

Ik gebruik mijn Galaxy S zakelijk en ben er erg tevreden over, behalve over het ontvangen van mail.
Wij werken met een exchange server en om hier vlekkeloos verbinding mee te maken is nogal lastig blijkbaar. Ik krijg alles aan de praat en weet hoe hij ingesteld moet worden, echter ik kan achter de exchange server geen poortnummer invoeren zoals bij mijn collega's met een i phone. in de regel exchange server zou het volgende ingetypt moeten worden: office.********.nl:getal zodra ik een dubbele punt heb ingetoets wordt het balkje “volgende”grijs en kan ik niet verder.
Om het wel werkende te krijgen moest ik eerst een VPN verbinding leggen, en dan kon ik wel met de mail van kantoor werken. Dit is alleen erg omslachtig en lastig omdat de vpn niet erg stabiel is.
Ik hoopte met de laatste update dat je wel op die manier kon invoeren, maar helaas nog steeds niet. Heeft iemand daar een oplossing of omweg voor? Ik heb de app Touchdown exchange al geprobeerd en die werkt wel, maar is niet echt handig.

Alvast bedankt!!

Bewerkt (17 maart 2011 11:30)
Dodi16

Dodi16

  • Lid sinds 14 augustus 2010
  • Berichten 204
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 maart 2011
  • 12:02

Je kan je email ook forwarde naar je gmail account, werkt met een push verbinding dus is veel handiger moet je even bij de howto's kijken hoe het moet.

Bewerkt (17 maart 2011 12:02)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #3
  • 17 maart 2011
  • 12:50

Hebben jullie geen Outlook Webmail op kantoor? De meeste bedrijven met Exchange hebben
dat wel namelijk.

Bewerkt (17 maart 2011 12:50)
Stimpy68

Stimpy68

  • Lid sinds 01 februari 2011
  • Berichten 121
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 maart 2011
  • 07:33

Blijkbaar gebruiken jullie dus niet de standaard Exchange poort? Beveiligingstechnisch begrijpelijk, maar kan dus onhandig zijn.
Ik werk ook met Exchange en hoef geen poortnummer op te geven.

Bewerkt (18 maart 2011 07:33)
SdZ

SdZ

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 maart 2011
  • 08:53

Bedankt allemaal voor jullie recties, maar helaas niet waar ik op hoopte.
De telefoon is geweldig, en de e-mail functie in combinatie met hotmail bijvoorbeeld ook, maar helaas geen goede exchange software wat mij betreft. Een poortnummer invoeren achter een exchange server is toch geen moeilijk iets?
Hopen op 2.3 dan maar!

Bewerkt (18 maart 2011 08:53)
mvenneker

mvenneker

  • Lid sinds 18 oktober 2010
  • Berichten 1596
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 maart 2011
  • 09:18

hey SdZ

download K-9 Mail van de market. een behoorlijk uitgebreide mailclient die wel poort veranderingen accepteert.

succes

Bewerkt (18 maart 2011 09:18)
SdZ

SdZ

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 maart 2011
  • 12:08

Bedankt! werkt inderdaad!
ook wel handig programma. toch jammer dat t niet standaard kan.

Gr

Bewerkt (21 maart 2011 12:08)
mieste069

mieste069

  • Lid sinds 04 oktober 2017
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 oktober 2017
  • 06:11

hoe bedoel want heb dit nog gehoord da lukt me maar niet om die vpn te maken ben al 5 dagen bezig ja weet beetje lang hehe

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren