Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #1
  • 6 mei 2011
  • 20:06

deze discussie is wel vaak genoeg gevoerd nu. Vanaf nu graag weer On Topic

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (6 mei 2011 20:06)

AW Forum Queen voor het leven

ikkuh61

ikkuh61

  • Lid sinds 06 mei 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 mei 2011
  • 19:37

esther1801;153431
deze discussie is wel vaak genoeg gevoerd nu. Vanaf nu graag weer On Topic

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

hehehe, 3 gemoedelijke berichtjes over een iPhone en dan komt de moderator 2 enthousiaste GSM-gebruikers tot de orde roepen die op een zaterdagmiddag wat tijd doden ????

Mhah…ik zou me schamen, maar goed dat ben ik.

Bewerkt (7 mei 2011 19:37)
Roewl

Roewl

  • Lid sinds 24 augustus 2010
  • Berichten 433
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 mei 2011
  • 03:06

ikkuh61;154102
hehehe, 3 gemoedelijke berichtjes over een iPhone en dan komt de moderator 2 enthousiaste GSM-gebruikers tot de orde roepen die op een zaterdagmiddag wat tijd doden ????

Mhah…ik zou me schamen, maar goed dat ben ik.


Ik moest lachen..Haha!
Ook al was het bij mij 6 uur vroeger dan bij jou

Bewerkt (8 mei 2011 03:06)
Bogey

Bogey

  • Lid sinds 09 april 2011
  • Berichten 136
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 juli 2012
  • 21:28

Ik heb dit probleem ook al even…

Ik heb nu nog een SGS, maar ga volgende week de S3 halen…

Probleem baarde me niet zoveel zorgen, aangezien ik thuis wel gewoon via 3g kan internetten, en op mijn werk wel gewoon op de WiFi kan… dus deed de updates op mijn werk…

Nu wil ik alleen mijn SGS komende week klaar maken voor mijn zoontje, zodat het spelletjes kan spelen, maar dan is het wel noodzaak dat hij op de WiFi kan, om de appjes te downloaden enzo zeg maar…

Kortom:
1.) SGS kan op werk WEL op WiFi
2.) SGS kan thuis NIET op WiFi

Heb de WiFi fixer geprobeerd, maar geen resultaat… hij blijft ‘ip-adres ophalen’

Ik draai mijn SGS nu met:
Android-versie:4.0.4
Smalbandversie: I9000XXJVT
Kernelversie: 3.0.8-g4577fdf blinky-ghost@cyanogenmod#1 Sun Apr 29 03:15:21 PDT 2012
CPU: ARMv7 Processor rev 2 (v71)
CyanogenMod-versie: 9-20120429-NIGHTLY-galaxysmtd
Builddatum: Sun Apr 29 03:10:25 PDT 2012
Buildnummer: IMM76D

Iemand enig idee?

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #5
  • 15 juli 2012
  • 21:37

Bogey;322269
Ik heb dit probleem ook al even…

Ik heb nu nog een SGS, maar ga volgende week de S3 halen…

Probleem baarde me niet zoveel zorgen, aangezien ik thuis wel gewoon via 3g kan internetten, en op mijn werk wel gewoon op de WiFi kan… dus deed de updates op mijn werk…

Nu wil ik alleen mijn SGS komende week klaar maken voor mijn zoontje, zodat het spelletjes kan spelen, maar dan is het wel noodzaak dat hij op de WiFi kan, om de appjes te downloaden enzo zeg maar…

Kortom:
1.) SGS kan op werk WEL op WiFi
2.) SGS kan thuis NIET op WiFi

Heb de WiFi fixer geprobeerd, maar geen resultaat… hij blijft ‘ip-adres ophalen’

Ik draai mijn SGS nu met:
Android-versie:4.0.4
Smalbandversie: I9000XXJVT
Kernelversie: 3.0.8-g4577fdf blinky-ghost@cyanogenmod#1 Sun Apr 29 03:15:21 PDT 2012
CPU: ARMv7 Processor rev 2 (v71)
CyanogenMod-versie: 9-20120429-NIGHTLY-galaxysmtd
Builddatum: Sun Apr 29 03:10:25 PDT 2012
Buildnummer: IMM76D

Iemand enig idee?

Wellicht alles opnieuw (schoon) flashen? Modem heeft er niks mee te maken, die richting hoef je niet op te gaan zoeken.

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
Bogey

Bogey

  • Lid sinds 09 april 2011
  • Berichten 136
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 juli 2012
  • 22:49

ga ik dat gewoon van de week ff proberen

Kan het te maken hebben met CM9 en ICS?

Wat zouden jullie erop gooien? Gewoon een versie 2.3? (tis toch alleen maar voor spelletjes voor de kleine)

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #7
  • 15 juli 2012
  • 23:09

Heeft niks met 4.0 / CM9 / ICS an sich te maken, hier werkt het goed

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
Bogey

Bogey

  • Lid sinds 09 april 2011
  • Berichten 136
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 juli 2012
  • 12:36

S3 is binnen! YESSSSSSSSSssssss…..!!!

Mijn oude S1 wil ik dan voor de kleine gebruiken, zoals ik al eerder melde…
Aantal vraagjes daarover:
1.) S1 kan zonder simkaart toch gewoon via WiFi online dan?
2.) De kleine kan dan perongeluk een noodoproep doen (112 bellen), kan ik dit ook voorkomen?

Verder nog iets over mijn S3.
Abonnement gaat 20aug over, maar wil hem nu graag al gebruiken… S3 heeft alleen een micro-sim en de S1 een normale sim. Kan ik de normale sim uit mijn S1 zelf knippen tot een microsim, of gaat dat vaak fout?

Bewerkt (24 april 2013 15:16)
marijke123

marijke123

  • Lid sinds 24 mei 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 mei 2013
  • 20:08

haai

ik heb precies het zelfde ik snap allen niet hoe jij het nou gedaan heb.
ik heb de samsung galaxy ace
kunnen jullie eht nog een keer uit legen?
gr mij

general

general

  • Lid sinds 08 maart 2011
  • Berichten 111
  • Reputatie 0
  • #10
  • 26 mei 2013
  • 05:01

Bogey
S3 is binnen! YESSSSSSSSSssssss…..!!!

Mijn oude S1 wil ik dan voor de kleine gebruiken, zoals ik al eerder melde…
Aantal vraagjes daarover:
1.) S1 kan zonder simkaart toch gewoon via WiFi online dan?
2.) De kleine kan dan perongeluk een noodoproep doen (112 bellen), kan ik dit ook voorkomen?

Verder nog iets over mijn S3.
Abonnement gaat 20aug over, maar wil hem nu graag al gebruiken… S3 heeft alleen een micro-sim en de S1 een normale sim. Kan ik de normale sim uit mijn S1 zelf knippen tot een microsim, of gaat dat vaak fout?

Loop met je oude (grote) simcard even langs een vodafone/kpn/t-mobile shop, daar knippen ze de grote simcard precies op maat voor je. Doen ze met een speciale tang.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren