Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rroe

rroe

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 maart 2011
  • 16:09

Op toestel account aangemaakt met hierin mijn hetnet gegevens voor email (pop3 en smtp). Kon toen ook email ontvangen en versturen.
Hierna verplicht google account aangemaakt om ook apps te kunnen downloaden. Echter hierdoor ook gmail account op toestel aanwezig.
Kan hierna we nog gewoon mails ontvangen van mijn hetnet account, maar geen mails meer versturen via hetnet account. Mail versturen met gmail werkt wel, maar dat wil ik niet.

Hoe krijg ik mij uitgaande hetnet mail weer aan het werk. Ik kan nl. gmail account ook niet verwijderen, dan zou ik terug moeten naar fabrieksinstellingen.

René

Bewerkt (10 maart 2011 16:09)
mathijs727

mathijs727

  • Lid sinds 19 december 2010
  • Berichten 227
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 maart 2011
  • 16:14

Hoe bedoel je “ik kan geen email meer versturen”?
Krijg je een foutmelding of iets anders…

Naar mijn weten kan je je email van hetnet via de aplicatie genaamd “email” lezen, en ook berichten versturen.
Je hebt ook de aplicatie “gmail” dat is voor je gmail.

Dus zit je niet gewoon in het verkeerde programmatje te kijken?

Mathijs

Bewerkt (10 maart 2011 16:14)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 maart 2011
  • 16:19

Check of je uitgaande instellingen niet verandert zijn.

Bewerkt (10 maart 2011 16:19)
rroe

rroe

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 maart 2011
  • 16:20

nee, ik zit in goede programma, niet in gmail prog. Krijg bij verzenden email steeds melding verbindingsfout

Bewerkt (10 maart 2011 16:20)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 maart 2011
  • 16:25

http://www.androidworld.nl/forum/tips-trucs-howtos/7382-how-hotmail-account-instellen.html

Stel het opnieuw in, hier een voorbeeld hoe het moet, is hotmail verander je het naar die van jou.

Bewerkt (10 maart 2011 16:25)
rroe

rroe

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 maart 2011
  • 16:30

alle instellingen staan goed:
pop@hetnet.nl poort 110
mailhost@hetnet.nl poort 25

Bewerkt (10 maart 2011 16:30)
Alexlimburg

Alexlimburg

  • Lid sinds 17 januari 2011
  • Berichten 552
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 maart 2011
  • 16:34

Je moet het vinkje bij gebruiker en wachtwoord bij uitgaande post noodzakelijk uitvinken !

verstuurd met GT-I9000

Bewerkt (10 maart 2011 16:34)
Zabivelli

Zabivelli

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 1857
  • Reputatie 0
  • #8
  • 10 maart 2011
  • 16:34

rroe;116524
alle instellingen staan goed:
pop@hetnet.nl poort 110
mailhost@hetnet.nl poort 25

Mmm krijg je nog steeds hetzelfde fout? Verbindingsfout?

Heb je de origineel rom of custom rom, ik had dat ook maar daty was echt een tijdje geleden, kan me niet meer herinneren wat ik gedaan had/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/yikes.png" />

Bewerkt (10 maart 2011 16:34)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #9
  • 10 maart 2011
  • 16:37

De vorige keer dat iemand het was, was het iets met de inlog isntellingen bij SMTP. Misschien dat je die eens kunt aan/uitvinken?

Bewerkt (10 maart 2011 16:37)
rroe

rroe

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #10
  • 10 maart 2011
  • 16:47

Vinkje bij username/password uitgaande mail staat uit.

Het enige wat ik niet aangevinkt krijg bij mijn accountinstellingen is ‘standaard account’ standaard email verzenden vanaf deze account. Hier krijg ik het vinkje met geen mogelijkheid op groen gezet.

Bewerkt (10 maart 2011 16:47)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren