Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

mafkeezz

mafkeezz

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 maart 2011
  • 14:05

Hallo helpers (hoop ik) :p

Ik heb sinds kort een SGS en al 2,5 jaar een parrot CK3100.
Met mijn oude mobiel, Nokia 6300(!) synchroniseerde de parrot netjes het telefoonboek, zodat ik vanaf mn parrot een contactpersoon kon opzoeken.
Maar nu met de sgs, wat me toch een stukje meer geavanceerd lijkt, doet ie dat niet!
Weet iemand waar dat aan ligt?!
Komt het misschien doordat bij de sgs je apparaat maar maximaal 120sec. zichtbaar is?!

Voordat de vraag komt, ik heb mn sgs wel kunnen koppelen aan de parrot..

Alvast bedankt voor de reacties!

Gr Marc

Bewerkt (5 maart 2011 14:05)
speedyconzales

speedyconzales

  • Lid sinds 05 november 2010
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 maart 2011
  • 17:48

Is je sgs na het koppelen wel verbonden met de parrot? Zie je op parrot scherm dat je sgs verbonden is?
Ik gebruik de sgs ook in combi met de parrot 3100 en synchronisatie gaat bijna goed.
Mijn probleem is dat hij bij het opnieuw verbinden steeds weer een sync uitvoerd en dan de vorige overschrijft waardoor mijn spraaklabels weer weg zijn.

Bewerkt (5 maart 2011 17:48)
audier

audier

  • Lid sinds 01 februari 2011
  • Berichten 1426
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 maart 2011
  • 19:02

afhankelijk van de leeftijd van je parrot moet de software op dat ding wel geupdate worden anders doen ze het sowieso slecht met nieuwe telefoons.

Parrot - Downloads

Bewerkt (5 maart 2011 19:02)

Samsung galaxy Note 3

(nog) Orgineel

mafkeezz

mafkeezz

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 maart 2011
  • 20:32

@speedyconzales: Mn parrot is wel verbonden, dan komt er een bericht op mn sgs of ik mn contactpersonen wil syncen, dan doe ik ok, en dan staan nog mn contactpersonen niet in mn parrot!

@audier: Hoe kan je zo'n parrot updaten dan? Via je mobiel of kan je hem aan je pc hangen?! Heb geen idee namelijk…

Bewerkt (5 maart 2011 20:32)
mafkeezz

mafkeezz

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 maart 2011
  • 20:50

Ik heb inmiddels gevonden wat het waarschijnlijk is, namelijk hier.
De carkit moet geupdate worden om compatibel te zijn met nieuwere toestellen..

Wel een gedoe, met een laptop in je auto gaan zitten, met bluetooth-dongel en updaten maar, maarja, je moet er wat voor over hebben he…

Ik ga het proberen binnenkort en bedankt voor de reacties!

Bewerkt (5 maart 2011 20:50)
speedyconzales

speedyconzales

  • Lid sinds 05 november 2010
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 maart 2011
  • 21:09

mafkeezz, bij mij werkt het met de software 4.23 op de parrot. Ben benieuwd wat voor versie je er nu op hebt staan.
De laatste versie is 4.30 maar die heb ik nog niet geprobeerd. Wat je ook nog even kunt kijken is of er al meer toestellen zijn aangemeld waardoor je geheugen mischien vol zit op de parrot. Dus de parrot even helemaal leeg maken en terug zetten op fabrieks instellingen.
Succes!

Bewerkt (5 maart 2011 21:09)
mafkeezz

mafkeezz

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 maart 2011
  • 21:35

Ok thanks!
Ik ga gelijk de nieuwste versie proberen (uiteraard), dus dan zal die het ook wel doen
Ik weet trouwens niet hoeveel telefoons er in de parrot kunnen staan, maar ik denk dat het er hooguit 3 zijn..

Bewerkt (5 maart 2011 21:35)
audier

audier

  • Lid sinds 01 februari 2011
  • Berichten 1426
  • Reputatie 0
  • #8
  • 5 maart 2011
  • 22:10

ja idd 3 anders moet je er een uit gooien

Bewerkt (5 maart 2011 22:10)

Samsung galaxy Note 3

(nog) Orgineel

latino

latino

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 585
  • Reputatie 0
  • #9
  • 6 maart 2011
  • 12:31

<<onzin>>

Bewerkt (6 maart 2011 12:31)
mafkeezz

mafkeezz

  • Lid sinds 13 februari 2011
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #10
  • 6 maart 2011
  • 13:08

@latino: Hoe kan het dan dat op hun eigen site staat dat het wel kan met uitleg en alles erbij?

Bewerkt (6 maart 2011 13:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren