Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Skroif

Skroif

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 februari 2011
  • 13:05

Ik heb de ervaring dat de navigatie die Google biedt prima werkt op mijn SGS. Een programma als Aura is vaak de weg helemaal kwijt…
Wanneer ik nu bijvoorbeeld naar Italië zou rijden, hoeveel dataverkeer zou dat ongeveer opleveren?

Bewerkt (28 februari 2011 13:05)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #2
  • 28 februari 2011
  • 13:29

Dat zou volgens mij knettertje veel Roaming kosten! Ivm dat hij wel internetverbinding moet maken in het buitenland en dat is ZEER duur!
Je kunt echt wel een Offline kaart downloaden en dan kun je die volgen maar hij zal niet de weg gaan aanpassen ivm je Roaming uit hebt in aller waarschijnlijkheid..

Qua specifieke verbruikte data, no idea!

Bewerkt (28 februari 2011 13:29)
Steekvlam

Steekvlam

  • Lid sinds 01 februari 2011
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 februari 2011
  • 13:48

2 euro per dag bij vodafone geloof ik…
Maar ik het is beter om een offline kaart te downloaden!

Bewerkt (28 februari 2011 13:48)
copymaster

copymaster

  • Lid sinds 03 augustus 2010
  • Berichten 351
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 februari 2011
  • 13:49

Volgens mij heb ik een keer gelezen dat Google navigatie de kaart voor de gehele route binnen haalt. Wijk je hier tijdens het rijden niet teveel van af zal Google niet opnieuw het kaartmateriaal binnen halen. Wijk je wel teveel van de eerder bepaalde route af zal Google opnieuw het kaart materiaal binnen halen en heb je te maken met roaming kosten. Ik heb hier echter zelf geen ervaring mee aangezien ik met TomTom in het buitenland rij met Aura/Google als backup.

Bewerkt (28 februari 2011 13:49)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 februari 2011
  • 15:16

Het is trouwens belachelijk dat een MB in het buitenland tot 200x zo duur is als gewoon in eigen land. 200x !?!?! OPTA !?!?!

Bewerkt (28 februari 2011 15:16)
Steven_nl

Steven_nl

  • Lid sinds 10 februari 2011
  • Berichten 112
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 februari 2011
  • 15:23

Interessante topic. Ik heb best goede ervaringen met Aura moet ik zeggen. Is die paar tientjes wel waard. Zeker in combinatie met een programma zoals GPS Aids

Bewerkt (28 februari 2011 15:23)
Skroif

Skroif

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 februari 2011
  • 15:53

Steven_nl;110519
Interessante topic. Ik heb best goede ervaringen met Aura moet ik zeggen. Is die paar tientjes wel waard. Zeker in combinatie met een programma zoals GPS Aids

Heb zelf ook GPS Aids en Aura maar ben daar (ik denk Aura) niet tevreden over omdat hij constant de weg kwijt is…

Bewerkt (28 februari 2011 15:53)
LiNuXxX

LiNuXxX

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 februari 2011
  • 23:16

Niemand die Waze gebruikt? wat is de ervaring hier mee?

Bewerkt (28 februari 2011 23:16)
bosaap

bosaap

  • Lid sinds 14 januari 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 februari 2011
  • 23:25

LiNuXxX;110980
Niemand die Waze gebruikt? wat is de ervaring hier mee?

Ja, maar Waze heeft geen offline maps. Er is in Waze een optie die op scherm laat zien hoeveel data verkeer er is.
Afslagen e.d. staan vaak nog niet goed in de kaart.

Google maps/navigatie kan inderdaad delen van de maps lokaal halen. Ik liet daarvoor de route bepalen terwijl ik online was; ging op m'n display de hele route langs (ingezoomed) zodat hij alle map-tiles moest ophalen. (m'n cache groeide). Daarna de route (NL -> AT) gereden en hij kon hem helemaal tonen. Moet je echter Google-navigatie opnieuw starten terwijl je offline bent, kun je niet meer de route laten berekenen.

Bewerkt (28 februari 2011 23:25)
visjans

visjans

  • Lid sinds 31 januari 2011
  • Berichten 61
  • Reputatie 0
  • #10
  • 1 maart 2011
  • 11:17

Hallo,

Ik gebruik Navigon werkt perfect, ook in het buitenland.

Bewerkt (1 maart 2011 11:17)

Samsung Galaxy S4.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren