Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

warroc0

warroc0

  • Lid sinds 27 januari 2011
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 februari 2011
  • 11:26

Hallo,

Ik was bezig met appbrain voor updates te checken voor me apps.
Nou er was 1 app die nodig had dus dacht ik doe andere keer sluit appbrain af via de middelste knop. sinds dien krijg ik com.sec.android.app.twlauncher is onverwacht gestopt. Kan nu hellemaal niks meer met mijn telefoon ;; :cry:

Bewerkt (20 februari 2011 11:26)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 februari 2011
  • 11:29

al eens opnieuw opgestart?

Bewerkt (20 februari 2011 11:29)
warroc0

warroc0

  • Lid sinds 27 januari 2011
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 februari 2011
  • 11:32

Xeno;105586
al eens opnieuw opgestart?

Ja werkt ook niet heb al 5 keer gedaan voor dat ik pin in doe hoor je al de fout melding komen.

Bewerkt (20 februari 2011 11:32)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 februari 2011
  • 11:35

En als je druk op geforceerd sluiten, kan je hem daarna opstarten?

Bewerkt (20 februari 2011 11:35)
warroc0

warroc0

  • Lid sinds 27 januari 2011
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 februari 2011
  • 11:38

Ja klik op geforceerd sluiten, dan 1 second later komt het weer zo blijf het maar door gaan. ik hellemaal nergens opklikken enigste wat lukt is taakbeheer als ik geluk heb.

Bewerkt (20 februari 2011 11:38)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 februari 2011
  • 11:40

warroc0;105590
Ja werkt ook niet heb al 5 keer gedaan voor dat ik pin in doe hoor je al de fout melding komen.

Hmm als deze feforceerd kan je eigenlijk vrij weinig meer, als de na dat geforcdeerd sluiten niet meer opstart. Tenzij je toevallig 2 andere launcher geinstalleerd zou hebben. Dan zou je er 1'tje kunnen verwijderen, en dan zou die volgens mij opnieuw vragen welke je als standaard kleuze wilt.

Mat ke nu wrs uiteindelijk zal moeten doen is een factory reset denk ik :S Of misschien een custom kernel flashen, en daarmee dalvik cache wipen. Dat zou ook misschien nog kunnen helpen

Bewerkt (20 februari 2011 11:40)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 februari 2011
  • 11:42

Maar hij is niet geroot zijn telefoon dus zal het de factory reset worden.

Bewerkt (20 februari 2011 11:42)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 februari 2011
  • 11:44

Xeno;105599
Maar hij is niet geroot zijn telefoon dus zal het de factory reset worden.

Om speedmod erop te zetten heb je geen root nodig…. Alleen de 3bc moet werken


BTW: ZOu je eens kunnen testen of je 3 button combinatie werkt?
Als dat werkt, kan je namelijk de standaard JS5 erop zetten, deze zal wel een nieuwe TouchWiz erop zetten maar niet je data wissen. Dus dat zou gewoon alles moeten herstellen

Bewerkt (20 februari 2011 11:44)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 februari 2011
  • 11:46

Backhead;105603
Om speedmod erop te zetten heb je geen root nodig…. Alleen de 3bc moet werken


BTW: ZOu je eens kunnen testen of je 3 button combinatie werkt?
A;ls dat werkt, kan je namelijk de standaard JS5 erop zetten, deze aal wel een nieuwe TouchWiz eropzettenmaar eniet je data verwisselen. Dus dat zou gewoon alles moeten herstellen
Heb geen SGS dus weet dat niet/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" /> Maar warroc als je een reset ofzo gaat doen dan gaat je data wel verwijderd worden dus al je apps & berichten enzo zullen verwijderd worden.

Bewerkt (20 februari 2011 11:46)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 februari 2011
  • 11:48

Xeno;105608
Heb geen SGS dus weet dat niet/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" /> Maar warroc als je een reset ofzo gaat doen dan gaat je data wel verwijderd worden dus al je apps & berichten enzo zullen verwijderd worden.

KLopt, maar denk niet dat factory reset nodig is.

Warroc0 zou je je telefoon uit kunnen zetten, en dan vol down - home - power tegelijk in wilen drukken?
Als je dan een gele driehoek met androidpoppetje krijgt zou dat heel mooi zijn

Bewerkt (20 februari 2011 11:48)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren