Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

SGS66

SGS66

  • Lid sinds 25 december 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 februari 2011
  • 21:10

hallo ik heb een vraagje

Op mn interne sd kaart staat de folder CWM met allemaal backups met verschillende data erop. Dit neemt iets van 1.1 GB in beslag, dus kan het kwaad als ik alles verwijder??
Of moet ik alleen de nieuwste bewaren??

BVD

Bewerkt (18 februari 2011 21:10)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 februari 2011
  • 21:11

ik zou de nieuwste bewaren .. en de rest kun je allemaal de af gooien..

Bewerkt (18 februari 2011 21:11)
daikenas08

daikenas08

  • Lid sinds 11 november 2010
  • Berichten 411
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 februari 2011
  • 21:27

tenzij je nog terug in de tijd wilt met de data en op die manier je backup wilt ophalen, in dat geval zet de oudere backups ergens op je pc in een vakje
voor de rest op je telefoon zelf hoef je alleen je laatste backup te bewaren want alles wat in je vorige backups zit zit ook in de laatste nieuwe, wat logisch is

Bewerkt (18 februari 2011 21:27)
redmaner

redmaner

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 2787
  • Reputatie 10
  • #4
  • 18 februari 2011
  • 22:04

En maak voor de zekerheid nog een nieuwe zodat je zeker weet dat je de meest recente hebt


Sent with tapatalk

Bewerkt (18 februari 2011 22:04)

Android hacker / MIUI vertaler:
Xiaomi Mi2 / Motorola Xoom

Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 februari 2011
  • 22:06

wat moet je toch met al die backupswat je vandaag backupt is morgen oud… dus als je de 1tje hebt is meer als genoeg lijkt me..

Bewerkt (18 februari 2011 22:06)
redmaner

redmaner

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 2787
  • Reputatie 10
  • #6
  • 18 februari 2011
  • 22:11

Peter86;104905
wat moet je toch met al die backups/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" /> wat je vandaag backupt is morgen oud… dus als je de 1tje hebt is meer als genoeg lijkt me..

Precies ik heb er maar een en die heb ik al zo'n 10x moeten gwbruiken/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />


Sent with tapatalk

Bewerkt (18 februari 2011 22:11)

Android hacker / MIUI vertaler:
Xiaomi Mi2 / Motorola Xoom

tjilitjap

tjilitjap

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 4703
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 februari 2011
  • 00:49

Hoi, naar aanleiding van dit topic heb ik net in CWM(speedmod) een complete backup gemaakt, hij is 600mb, daarna deze back-up op mijn pc gezet, en vervolgens de back-up weer gewist van mijn telefoon. De volgende keer als het weer misgaat bij mij(haha), kan ik dan gewoon mijn hele harde schijf van mijn telefoon wissen, en dan dit bestand erop zetten. En dan via CWM deze back-up herstellen? Dat zou mooi zijn, dan zit ik vanaf nu safe haha. Zijn dan alle instellingen weer hetzelfde als toen ik de back-up maakte, met alle progjes, telf nrs enz? Eerste keer dat ik eigenlijk een back-up doe. Hoog tijd nu! :-))

Bewerkt (19 februari 2011 00:49)
tjilitjap

tjilitjap

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 4703
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 februari 2011
  • 00:52

Onee, dat gaat niet lukken, als ik alles formateer, kan ik ook niet meer in het telefoongeheugen komen om daar dit bestand te zetten. Hoe doen jullie dat dan?

Bewerkt (19 februari 2011 00:52)
Makker

Makker

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 2186
  • Reputatie 250
  • #9
  • 19 februari 2011
  • 01:24

tjilitjap;104979
Onee, dat gaat niet lukken, als ik alles formateer, kan ik ook niet meer in het telefoongeheugen komen om daar dit bestand te zetten. Hoe doen jullie dat dan?

Via massa opslag ( dus niet Kies) kun je vanaf je PC dit bestand op je interne SD kaart zetten. Zowel met een Mac als met een Windows PC is dat geen probleem. Ik formatteer (schoonmaken) regelmatig mijn interne SD en via de computer zet ik dan dat terug wat ik denk nodig te hebben. Je telefoonsysteem (ROM/kernel/modem) raak je niet kwijt, wel natuurlijk alle .zip bestanden op je SD die je daarvoor hebt gebruikt om je telefoon te flashen.
Maar als je bestanden opnieuw wilt gebruiken en ze op je PC staan, dan kopieer je ze gewoon terug naar je interne SD kaart en flash je ze gewoon weer (via CWM) op je telefoon.

Bewerkt (19 februari 2011 01:24)

Galaxy S2 -> 4.1.2
Galaxy S4 ->5.0.1 (lollipop)
Galaxy S8 -> 9 (Pie)

Tab 2 10.1 -> 6.0.1(lollipop)

tjilitjap

tjilitjap

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 4703
  • Reputatie 0
  • #10
  • 19 februari 2011
  • 01:40

Makker;104988
Via massa opslag ( dus niet Kies) kun je vanaf je PC dit bestand op je interne SD kaart zetten. Zowel met een Mac als met een Windows PC is dat geen probleem. Ik formatteer (schoonmaken) regelmatig mijn interne SD en via de computer zet ik dan dat terug wat ik denk nodig te hebben. Je telefoonsysteem (ROM/kernel/modem) raak je niet kwijt, wel natuurlijk alle .zip bestanden op je SD die je daarvoor hebt gebruikt om je telefoon te flashen.
Maar als je bestanden opnieuw wilt gebruiken en ze op je PC staan, dan kopieer je ze gewoon terug naar je interne SD kaart en flash je ze gewoon weer (via CWM) op je telefoon.

Ok bedankt Makker! Maarehh… Nu zit er een schoon telefoon systeem op, heb net alles erop, Darky 9.2, speedmod k13b, enz.
Vandaar dat ik die backup nu gemaakt heb. Het besturingssysteem raakt op den duur ook vervuild, net zoals Windows. Als ik de copy die ik net gemaakt heb, op de telefoon flash, dan neem ik aan dat ik ook weer een vers besturingssysteem heb? Omdat je schrijft dat ik Rom, Kernel, Modem niet kwijt raak??

Bewerkt (19 februari 2011 01:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren