Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Google Pixel 3 XL

  • Nokia 9 PureView

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

rienkd

rienkd

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 371
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 februari 2011
  • 17:10

Wil je zeggen dat alleen die Program Monitor je weerhoudt om over te stappen naar een LP of ADW? LOL

Bewerkt (10 februari 2011 17:10)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 februari 2011
  • 17:11

't Is idd erg jammer dat die widget niet los in de market te vinden is. Sinds ik ADW EX heb mis ik 'm ook en check ik af en toe maar met Taakbeheer, als ik iets niet vertrouw. Ik geef toe, dat is behelpen.

Bewerkt (10 februari 2011 17:11)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 februari 2011
  • 17:16

rienkd;99756
Wil je zeggen dat alleen die Program Monitor je weerhoudt om over te stappen naar een LP of ADW? LOL

Eigenlijk wel ja *lol* Maar …. ik heb ze alledrie en gebruik ze alledrie …. net naar gelang de stemming …. maar net als galaxyjet mis ik dat ding als ik LP of ADW gebruik (hoezo controlfreak *lol*)

Bewerkt (10 februari 2011 17:16)
rienkd

rienkd

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 371
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 februari 2011
  • 17:21

Ik heb gewoon de icon van Taakbeheer op me homescreen staan….het enige verschil is dat hij niet zichtbaar aangeeft hoeveel apps er draaien en dat het er wat lelijker uitziet…maar voor de rest?

Bewerkt (10 februari 2011 17:21)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 februari 2011
  • 17:41

Ja, dat heb ik ook nu, maar toch mis ik die widget af en toe.

Bewerkt (10 februari 2011 17:41)
bobbee

bobbee

  • Lid sinds 13 november 2010
  • Berichten 213
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 februari 2011
  • 20:44

Ik gebruik zelf advanced task killer froyo. Dan de widget op je home screen en als je hem dan aantikt killed hij alle lopende apps. Je kunt apps toevoegen die hij niet mag afsluiten. Probeert het eens zou ik zeggen…



Sent from my mind using my finger.

Bewerkt (10 februari 2011 20:44)
ron1974

ron1974

  • Lid sinds 30 november 2010
  • Berichten 87
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 februari 2011
  • 22:13

Ik mis hem ook best wel sinds ik ben over gestapt naar 2.2.1 heb ik hem ook niet meer.
Heb nu advance task killer pro erop gezet maar het is het net niet.
Als je eenmaal die program monitor gewend bent zou hem er zo weer op willen hebben.
Misschien komt het nog een keer terug of is hij ooit in de market te vinden.

Gr Ron

Bewerkt (10 februari 2011 22:13)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #8
  • 10 februari 2011
  • 22:31

Als je je standaard launcher gebruikt, is die widget gewoon nog beschikbaar, ook in 2.2.1. druk op lege plek op homescreen> widgets> Program monitor.

Bewerkt (10 februari 2011 22:31)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren