Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

mis

mis

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 februari 2011
  • 13:56

ik heb de telefoon overgenomen en zijn locatie staat nog ‘vast’ in google maps.

Nu wil ik dat het mijn locatie word op mijn adres.

Hoe doe ik dat? ik heb al vanalles geprobeerd, maar het blijft maar staan.
Wel staat (soms) het blauwe bolletje op mijn adres, maar als ik dan dan op mijn locatie klik gaat hij weer terug naar die van de vorige eigenaar. Ook als ik het opstart, staat het op die van de vorige eigenaar.

Ik heb bij ‘help’ gezocht, maar daar staat iets over ‘opties’ aanpassen, maar ik kan het menu ‘opties’ nergens vinden.

Graag uitleg en alvast bedankt.

Bewerkt (4 februari 2011 13:56)
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 februari 2011
  • 14:08

probeer eens in toepassing beheren en dan op alles drukken, maps op te zoeken. En daar dan cachegeheugen wissen en gegevens wissen

Bewerkt (4 februari 2011 14:08)
MuayThai

MuayThai

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 1575
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 februari 2011
  • 14:22

Ja inderdaad, wis je cache eens..
Als dit nog niet lukt, download de app GpsFix van je market..

Bewerkt (4 februari 2011 14:22)
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 februari 2011
  • 14:38

MuayThai ik heb even je handtekening gekopieerd hoor, is namelijk op de rom na exact dezelfde.

Bewerkt (4 februari 2011 14:38)
MuayThai

MuayThai

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 1575
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 februari 2011
  • 14:45

edtims;95926
MuayThai ik heb even je handtekening gekopieerd hoor, is namelijk op de rom na exact dezelfde.

Geen enkel probleem/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />

Bewerkt (4 februari 2011 14:45)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 februari 2011
  • 15:04

Ik denk niet dat cache wissen veel zin heeft, Ik weet zeker dat die locatie ergens op de servers van Google ligt opgeslagen.
Ikzelf zit ook met een locatie die niet meer gelding is (ouders die verhuist zijn) maar de locatie is vanuit de app zelf niet weg te krijgen en ik heb toch al aardig wat clean flashes gedaan dus als het ergens in het toestel opgeslagen zou zijn dan was het allang weg geweest…
….maar dat is het niet.

Ik denk dat het account gebonden is dus dat je misschien ergens op een site van google het misschien weer kan aanpassen/verwijderen.
Maar ik heb het verder nog niet echt uitgezocht omdat het me verder niet zo heel veel uitmaakt.

Bewerkt (4 februari 2011 15:04)

Samsung Galaxy S8+

galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 februari 2011
  • 15:16

Kijk een op je pc/laptop in je Gmail en dan rechtsboven “instellingen”> tabblad “accounts en import”>onderaan “instellingen voor Google-account”. Dan krijg je een verse pagina waar je van alles kunt wijzigen. Als je “dashboard” kiest, vind je misschien nog ergens een oude instelling.
Ik weet het, ik had misschien ook een simpele link kunnen plaatsen, maar dan vind je het later zelf nooit meer terug.
Succes!

Bewerkt (4 februari 2011 15:16)
edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 februari 2011
  • 15:17

dan moet in loggen op de telefoon met een nieuw google account dit kunnen oplossen toch

nog wat gevonden misschien heb je hier wat aan
Een standaardlocatie wissen - Maps Help

Bewerkt (4 februari 2011 15:17)
mis

mis

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #9
  • 4 februari 2011
  • 16:31

Dit werkt helaas niet, het geeft aan; standaardlocatie niet gevonden.

edtims;95944
dan moet in loggen op de telefoon met een nieuw google account dit kunnen oplossen toch

nog wat gevonden misschien heb je hier wat aan
Een standaardlocatie wissen - Maps Help

Bewerkt (4 februari 2011 16:31)
mis

mis

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #10
  • 4 februari 2011
  • 16:33

Geprobeerd, helaas geen resultaat.

edtims;95914
probeer eens in toepassing beheren en dan op alles drukken, maps op te zoeken. En daar dan cachegeheugen wissen en gegevens wissen

Bewerkt (4 februari 2011 16:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren