Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Tostie

Tostie

  • Lid sinds 24 oktober 2010
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 januari 2011
  • 18:26

Beste Allemaal,

Een ap installeren (Galaxy S tweaker, van de market) is behoorlijk fout gegaan. Veel tekens zijn veranderd en daardoor wil ik graag de “normale” Android 2.2 (die je gewoonlijk via Samsung KIES binnenhaalt) willen herinstalleren op mijn Samsung Galaxy S. Maar hoe doe ik dit?

Ter info:
- Samsung Galaxy S met Android 2.2 Froyo
- Ge-root met OCLF lagfix
- Android 2.2 (custom firmware) herinstalleren

Alvast heel erg bedankt voor de reacties!

Bewerkt (5 januari 2011 18:26)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #2
  • 5 januari 2011
  • 18:42

Verplaatst naar het correcte forum.

Bewerkt (5 januari 2011 18:42)
Arjandudink

Arjandudink

  • Lid sinds 11 november 2010
  • Berichten 970
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 januari 2011
  • 18:47

Dat doe je door DEZE How To te volgen!

Tot en Met Stap 9.

Bewerkt (5 januari 2011 18:47)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 januari 2011
  • 20:19

En vergeet niet je lagfix er af te halen, en ben er zeker van dat je een 3-button combinatie hebt.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (5 januari 2011 20:19)
Tostie

Tostie

  • Lid sinds 24 oktober 2010
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 januari 2011
  • 21:43

Hoi, ik heb ondertussen ook maar een factory reset gedaan. Nu heb ik android 2.1 er op staan (dat weet ik door de looks etc), maar mijn telefoon zegt nog steeds dat ik 2.2 heb. Ook zijn de teksten (die waren veranderd door de vervelende app uit de market) er nog steeds!

Ik heb de stappen gevolgd, alleen kom ik vast te zitten bij de stap dat ik de sdk moet installeren. Ik probeer bij geavanceerde instellingen>omgevingsvariabelen het “path” te vinden, maar deze bestaat bij mij niet. Alleen TEMP en TMP. Ik heb path dus wel proberen aan te maken maar daar loop ik vast. Het gaat (denk ik) niet goed bij de waarde van de variabele, want als ik cmd uitvoer en daar intik “adb devices” dan krijg ik het nummer niet te zien dat ik zou moeten zien. Wie kan mij alsjeblieft helpen? Want ik zit met de handen diep in het haar!

Tostie

Bewerkt (5 januari 2011 21:43)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 januari 2011
  • 21:48

SDK ken ik echt niks van dus moet iemand anders je mee helpen. Maar je hebt dat volgens mij eigenlijk niet nodig als je 3-button combo hebt toch? GEwoon zelf handmatig in download modus zetten, en dan zo verbinding maken met odin werkt toch ook?

En zoiets zit waarschijnlijk dieper, misschien dat nieuw thema zou helpen. En met factory reset, ga je niet terug naar 2.1 volgens mij. Dus lijkt me logisch dat je nog steeds 2.2 hebt. En zoveel anders ziet 2.2 er ook niet weer uit tov 2.1.

Bewerkt (5 januari 2011 21:48)
Tostie

Tostie

  • Lid sinds 24 oktober 2010
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 januari 2011
  • 21:51

Hoe zet ik een nieuw thema neer dan? Als dat weer zou dat heeeeeel mooi zijn! Bedankt voor je reactie trouwens!

Bewerkt (5 januari 2011 21:51)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #8
  • 5 januari 2011
  • 21:58

Ja ik weet niet zeker of dit het echt zal verhelpen hoor. En als je nog standaard hebt, fo je dan thema's kan hebben.
Wat heb je precies gedaan in Galaxy S Tweaker?

Bewerkt (5 januari 2011 21:58)
Tostie

Tostie

  • Lid sinds 24 oktober 2010
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #9
  • 5 januari 2011
  • 22:03

Ik hoorde dat je wat dingen kon veranderen. OCLF met Superuser stond er nog op btw. Ik heb eigenlijk alleen maar het batterij icoontje veranderd en volgens mij geprobeerd een andere lagfix erop te zetten, omdat ik vond dat de vorige niet (snel genoeg meer) werkte.

Bewerkt (5 januari 2011 22:03)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #10
  • 5 januari 2011
  • 22:08

Tostie;77268
Ik hoorde dat je wat dingen kon veranderen. OCLF met Superuser stond er nog op btw. Ik heb eigenlijk alleen maar het batterij icoontje veranderd en volgens mij geprobeerd een andere lagfix erop te zetten, omdat ik vond dat de vorige niet (snel genoeg meer) werkte.

Okee, nou wat het zou kunnen zijn is dat het door het batterij icoontje komt. Want heb ook eens wat lopen kloten daarmee, en zit in “framework” volgens mij. En enig idee of je die lagfix goed hebt geinstalleerd? (Zou je eens in recovery kunnen gaan, en dan kijken hoe het eruit ziet. Voodoo zou denk ik rood moeten zien, en je zou ook een optie moeten hebben met: “Install .zip from sd” ofzoiets.)

Bewerkt (5 januari 2011 22:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren