Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

sndwv

sndwv

  • Lid sinds 19 januari 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 januari 2011
  • 01:00

Wil de 2.2.1 update (NL) installeren via KIES, maar krijg met de versie die momenteel te downloaden is bij Samsung (2.0.0.11011_16_5) telkens een error met het starten van KIES. Heb volgens mij alle mogelijke combinaties van .NET geprobeerd te installeren, maar met alléén 4.0 start KIES en sluit dan met een error, met ook of alleen 3.5 SP1 start KIES geeneens op en verschijnt alleen een error. Dit op WinXP SP3 NL. Zal zsm de specifieke errormeldingen posten, maar misschien dat dit iemand bekend voorkomt?

Bewerkt (19 januari 2011 01:00)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 januari 2011
  • 09:14

Wat een top update! Hij werkt heel soepel, snel, geen lags echt top.
Een kanttekening is als ik de telegraaf heb bekeken, dan moet ik echt op de home toets drukken om weer terug te gaan.
De terug toets werk niet goed bij deze applicatie.

Vraag:
Is het nodig om na deze update weer een fabrieksinstellingen te doen?

Bewerkt (19 januari 2011 09:14)
archive

archive

  • Lid sinds
  • Berichten 216
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 januari 2011
  • 09:29

pasmel;84359
Wat een top update! Hij werkt heel soepel, snel, geen lags
Vraag: Is het nodig om na deze update weer een fabrieksinstellingen te doen?
Het is niet perse nodig , mocht je wat kleine probleempjes hebben dan zal factory reset dit in de meeste gevallen wel oplossen.

Bewerkt (19 januari 2011 09:29)
Roewl

Roewl

  • Lid sinds 24 augustus 2010
  • Berichten 433
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 januari 2011
  • 16:56

Ik heb trouwens gezien dat je bij het knippen van een foto of het maken van een video nu een miniatuurtje ziet van de vorige foto of video wat je hebt gemaakt!

Bewerkt (19 januari 2011 16:56)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 januari 2011
  • 19:34

berendjan23;84363
Het is niet perse nodig , mocht je wat kleine probleempjes hebben dan zal factory reset dit in de meeste gevallen wel oplossen.

Thnxs

Bewerkt (19 januari 2011 19:34)
Cheyenne91

Cheyenne91

  • Lid sinds 16 januari 2011
  • Berichten 476
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 januari 2011
  • 14:11

Na de update gedaan te hebben, krijg ik mijn (Swype) toetsenbord alleen niet meer op CAPS. Kan wel steeds de shift indrukken, maar op 2.2 kon ik de shift langer ingedrukt houden en met caps typen. Meer mensen hier last van en enig idee hoe ik het kan oplossen?

Bewerkt (20 januari 2011 14:11)
Cheyenne91

Cheyenne91

  • Lid sinds 16 januari 2011
  • Berichten 476
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 januari 2011
  • 14:13

Oeps, net zelf ontdekt dat je 3x achter elkaar op shift moet klikken, dan typ je met caps.

Bewerkt (20 januari 2011 14:13)
Sushi

Sushi

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 januari 2011
  • 14:46

Nou, mijn ervaring is niet zo goed met de 2.2.1 versie.
Accu in 8 uur helemaal leeg (stand-by)

Ik heb vanochtend 2.2 weer terug gezet en ik merk nu al dat de accu meteen weer als vanouds werkt.

Bewerkt (20 januari 2011 14:46)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 januari 2011
  • 14:50

Sushi;85417
Nou, mijn ervaring is niet zo goed met de 2.2.1 versie.
Accu in 8 uur helemaal leeg (stand-by)

Ik heb vanochtend 2.2 weer terug gezet en ik merk nu al dat de accu meteen weer als vanouds werkt.

Hmm hier geen problemen mee, maar was wel met een lege telefoon begonnen aan 2.2.1
En hield gewoon hele dag vol….

Bewerkt (20 januari 2011 14:50)
madmully

madmully

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 januari 2011
  • 14:56

Eergisteren ook Froyo 2.2.1 erop gezet en moet zeggen het werkt geweldig.
Mijn accu vannacht opgeladen en nu nog 80% erin zitten.
Ik gebruik regelmatig buienradar,hyves,facebook,gmail, verkeer pro en Whatssapp…..
IK heb nu gewoon weer een standaard SGS en het bevalt mij goed…

Bewerkt (20 januari 2011 14:56)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren