Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

silencer1981

silencer1981

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 december 2010
  • 07:03

goedendag iedereen,

Mij doet het volgende probleem voor. Ik heb sinds kort draadloos internet maar het lukt niet om de telefoon te laten verbinden.

Zodra ik de beveiliging van het modem eraf haal kan hij wel verbinden maar zodra het wachtwoord erop staat lukt het niet.

Ik weet dubbel zeker dat ik het goed wachtwoord gebruik. Vanaf het moment na het verifieren stopt het verbinden ermee.

Iemand een idee??

Bij voorbaat dank

Bewerkt (4 december 2010 07:03)
R2cool

R2cool

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 december 2010
  • 12:27

Als het met een wachtwoord niet lukt denk ik dat je een encryptie op je wireless router gebruikt die de galaxy s niet ondersteund. Maar het kan ook aan iets anders liggen. Vertel eerst wat voor een encryptie je gebruikt op je router.

Bewerkt (4 december 2010 12:27)
silencer1981

silencer1981

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 december 2010
  • 13:11

encryptie?? sorry ben beetje noob. Waar kan ik dat vinden

Bewerkt (4 december 2010 13:11)
silencer1981

silencer1981

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 december 2010
  • 13:15

Ow w8 kan het zijn dat de encryptie WPA/WPA2 PSK is?

Ik had wel gezien dat ik in de instellingen van mn modem ook nog andere soorten beveiliging kan aanzetten ipv deze. Zou ik daar iets mee kunnen doen?. Durf niet zo maar overal op de klikken.

Bewerkt (4 december 2010 13:15)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 december 2010
  • 13:30

Bij instellingen-draadloos-wifi instelingen-wifi netwerk toevoegen kan je wifi toevoegen met de code die daarbij hoort. Als goed is bekent.
Als dit niet werkt herkent je router misschien alleen het mac-adres van apparaten die zijn in gevoerd in je router en dan moet je in je router dit toevoegen.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (4 december 2010 13:30)
fvb

fvb

  • Lid sinds 03 december 2010
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 december 2010
  • 14:02

kijk ff of je het met hoofdletters gedaan hebt, heb ik zelf ook last van gehad, maarja, daar denk je niet altijd aan

Bewerkt (4 december 2010 14:02)
Arjandudink

Arjandudink

  • Lid sinds 11 november 2010
  • Berichten 970
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 december 2010
  • 15:01

Idd, Kijk even naar je hoofdletters. Had ik ook last van.

Bewerkt (4 december 2010 15:01)
silencer1981

silencer1981

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 december 2010
  • 17:09

hmm toch raar. Kwam net maatje langs met nokia en die kreeg hem ook niet verbonden. Hij liet zn telefoon zoeken naar mijn router en vond hem. Vervolgens toetste hij het wachtwoord in maar ook geen reactie.

Zou ik misschien vanuit mn router op de computer vtv al toestemming moeten verlenen ofzo

Bewerkt (4 december 2010 17:09)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #9
  • 4 december 2010
  • 17:19

als je een linksys router heb net als ik moet je bij wirless—>basic wirless settings—> en dan Status : SES Inactive ,,, en daar staat onder reset sercurity daar op klikken en dan ff wachten tot die gereset is en hoppa internet

en zo niet beveilig je internet en ga met een pc die op de kabel is aangesloten eerst gewoon alle beveiligingen resetten
1 resete op je telefoon proberen de op te komen .. helpt dat niet dan de volgende en net zo lang tot dat je weet waar aan het licht…de stekker van je router de in en de uit wil ook wel eens helpen probeer dat eerst ff

Bewerkt (4 december 2010 17:19)
silencer1981

silencer1981

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #10
  • 5 december 2010
  • 14:20

ook al geprobeerd maar zonder succes. Heb ook al kanaal veranderd maar lukt ook niet

Bewerkt (5 december 2010 14:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren