Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

panda

panda

  • Lid sinds 31 mei 2010
  • Berichten 130
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23 november 2012
  • 08:28

Op de XDA website staat een nieuwe rom. Bij mij werkt cyanogenmod 10 Alpha 2 wel. Versie 3 werkt bij mij niet. Voor meer informatie zie deze link: ROM] CyanogenMod 10 by ivendor - Alpha 3 - xda-developers

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6039
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 23 november 2012
  • 08:39

ga je nog wat meer info geven? wellicht een link? persoonlijke ervaringen?

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
kaydecop

kaydecop

  • Lid sinds 04 april 2012
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 november 2012
  • 13:14

panda;360505
Op de XDA website staat een nieuwe rom. Bij mij werkt cyanogenmod 10 Alpha 2 wel. Versie 3 werkt bij mij niet. Voor meer informatie zie deze link: ROM] CyanogenMod 10 by ivendor - Alpha 3 - xda-developers

wel de update geflashed?

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
elbo

elbo

  • Lid sinds 17 juli 2012
  • Berichten 59
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 november 2012
  • 09:43

Er is een nieuwe alpha 4 die de fout in de build van alpha 3 verhelpt. Alpha 4 start wel op op mijn sgs+

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
kaydecop

kaydecop

  • Lid sinds 04 april 2012
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 november 2012
  • 13:36

en alpha 5 zelfs…

had mety alpha3 +update vanmorgen wel weer een giga wake-up lag… weet iemand of dit met een BFS kernel ook verholpen is? Draai nu op stock..

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
elbo

elbo

  • Lid sinds 17 juli 2012
  • Berichten 59
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 november 2012
  • 13:53

Met alpha4 had ik geen noemenswaardige wake-up lag. Over alpha5 zit ik nog even te twijfelen. op xda worden wat problemen met de APN lijst gemeld. Aardig wat mensen hebben een lege lijst en kunnen daardoor niet gebruikmaken van dataverkeer.

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
kaydecop

kaydecop

  • Lid sinds 04 april 2012
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 november 2012
  • 14:56

daar was toch al een fix voor? ik heb in ieder geval geen problemen (tot nog toe..)

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
elbo

elbo

  • Lid sinds 17 juli 2012
  • Berichten 59
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 november 2012
  • 16:36

Ik heb het er maar op gewaagd, en bij mij zijn er in ieder geval geen APN problemen.

Wel viel het mij op dat mijn wordfeud icoontje van mijn homescreen verdwenen was nadat deze via google play geupdate was.

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #9
  • 26 november 2012
  • 19:18

inmiddels al alpha 5 wel erg interresant alleen jammer van de kernel die nog op versie 2 hangt voor een werkende camera en usb..

Bewerkt (24 april 2013 15:55)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren