Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

DylanVR

DylanVR

  • Lid sinds 30 oktober 2012
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 oktober 2012
  • 11:53

Hey,

momenteel draai ik broodrom op mijn galaxy s plus maar zou deze graag veranderen naar de cm9 custom rom.
Hoe doe ik dit het simpelste en zonder verlies van sms, contacts, foto's etc…

Alvast bedankt voor jullie reactie!

mvg,
Dylan

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #2
  • 30 oktober 2012
  • 12:18

Helaas moet je vanaf GB alles wissen om naar ICS (CM9) te gaan. Lees de thread over Cyanogenmod 9 door en stel je vragen dan daar.

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
DylanVR

DylanVR

  • Lid sinds 30 oktober 2012
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 oktober 2012
  • 12:35

Mrjraider;352710
Helaas moet je vanaf GB alles wissen om naar ICS (CM9) te gaan. Lees de thread over Cyanogenmod 9 door en stel je vragen dan daar.

En als ik nu gewoon naar mijn stock rom wil gaan?

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #4
  • 30 oktober 2012
  • 12:44

Van GB naar GB dus van custom GB naar stock GB raak je niks kwijt. Alleen moet je cache wipen en dalvik cache wipen. Ditzelfde geld voor ICS. Ga je van GB naar ICS dan moet je alles wissen en dan flashen. Voor ICS naar GB moet je alles wissen en via odin flashen.

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
DylanVR

DylanVR

  • Lid sinds 30 oktober 2012
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 oktober 2012
  • 13:08

Nu probeer ik mijn PDA etc te achterhalen maar *#1234# werkt blijkbaar niet (verbindingsprobleem of ongeldige MMI-code…)

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #6
  • 30 oktober 2012
  • 14:17

Voor wat wil jij de pda opvragen?

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
DylanVR

DylanVR

  • Lid sinds 30 oktober 2012
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 oktober 2012
  • 14:20

SamMobile Firmware Page

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #8
  • 30 oktober 2012
  • 19:52

DylanVR;352762
SamMobile Firmware Page

Wat is je provider daar kan je meer mee :-)

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
DylanVR

DylanVR

  • Lid sinds 30 oktober 2012
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #9
  • 31 oktober 2012
  • 11:44

Mrjraider;352911
Wat is je provider daar kan je meer mee :-)

Telenet, dus het mobistar netwerk?

Bewerkt (24 april 2013 15:47)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #10
  • 31 oktober 2012
  • 12:29

Dus de code *#1234# werk niet. Want ik zit nu eens te zoeken maar de enige die ik vind voor europa is android 2.3.3.. Die is een beetje outdated xD

Bewerkt (24 april 2013 15:47)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren