Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jepsniv

Jepsniv

  • Lid sinds 13 juli 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 juli 2012
  • 21:57

Hoi,
Bij mij kun je bij de applicaties verplaatsen wat je wil, als je de telefoon uit een aan zet, zijn de applicaties weer terug op zijn oude plek (waar ik ze niet wil hebben). En de onderste balk wil ook niet blijven zoals ik wil.
Dit gebeurde allemaal nadat ik mijn samsung galaxy s plus had geupgrade met de nieuwste firmware. Ik heb de systeeminstellingen en alle opgeslagen bestanden ook al hersteld. (En ben dus alles kwijt) maar heb nog steeds hetzelfde probleem!

Iemand hulp??

Bewerkt (24 april 2013 15:13)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #2
  • 13 juli 2012
  • 22:13

Je hebt de android 2.3.6 zeker? Dit is een bekende bug. Ook ik erger me hier aan. Helaas is er (nog) geen oplossing voor.

Bewerkt (24 april 2013 15:13)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #3
  • 14 juli 2012
  • 11:21

Touchwiz word ook nooit eens fatsoenlijk gefixt, in de laatste stock rom (KQE) is wifi gelukkig wel gefixt, maar touchwiz ho maar

Bewerkt (24 april 2013 15:13)
Jepsniv

Jepsniv

  • Lid sinds 13 juli 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 juli 2012
  • 12:35

oke, jammer. ik irriteer me er ernstig aan. ik hoop dat er snel een update komt. Is dit er al lang? want ik heb hm pas gisteren geupdated.
Bedankt voor de antwoorden!

Bewerkt (24 april 2013 15:13)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #5
  • 15 juli 2012
  • 21:24

Jepsniv;321707
oke, jammer. ik irriteer me er ernstig aan. ik hoop dat er snel een update komt. Is dit er al lang? want ik heb hm pas gisteren geupdated.
Bedankt voor de antwoorden!


Sinds de uitrol van 2.3.6 is de bug er. Er zitten wel meerdere bugs in deze kun je hier: i9001 - xda-developers vinden

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #6
  • 16 juli 2012
  • 01:23

Het is makkelijk om te fixen, wat je moet hebben is root en meer niet.

Download als eerste deze apk: TW4Launcher.apk
Dan zet je die apk op je sdcard, open je root explorer, browse je naar system/app en verwijder je TouchWiz30Launcher.apk (en eventueel TouchWiz30Launcher.odex) dan kopieer je die TW4Launcher.apk van je sdcard naar system/app (eventueel ook permissions op RW-R-R), reboot je phone en klaar. dat is de fixed TW4

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
Mrjraider

Mrjraider

  • Lid sinds 23 april 2012
  • Berichten 1329
  • Reputatie 10
  • #7
  • 16 juli 2012
  • 11:56

broodplank1337;322328
Het is makkelijk om te fixen, wat je moet hebben is root en meer niet.

Download als eerste deze apk: TW4Launcher.apk
Dan zet je die apk op je sdcard, open je root explorer, browse je naar system/app en verwijder je TouchWiz30Launcher.apk (en eventueel TouchWiz30Launcher.odex) dan kopieer je die TW4Launcher.apk van je sdcard naar system/app (eventueel ook permissions op RW-R-R), reboot je phone en klaar. dat is de fixed TW4

Is die niet van Fr4ggr ofzo? Die had er ook eentje en die vond ik ook niet lekker werken..

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #8
  • 16 juli 2012
  • 12:54

Mrjraider;322411
Is die niet van Fr4ggr ofzo? Die had er ook eentje en die vond ik ook niet lekker werken..

Je bedoelt denk ik TWManager 4.5, dat is deze niet iig, dit is de bug vrije TouchWiz van de S2. Alhoewel de layout er echt lelijk uit ziet als je hem voor de eerste keer start (maarja dat kom denk ik ook omdat hij voor de S2 is). Als je eenmaal de icoontjes goed hebt ingesteld zal het ook zo blijven

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
AndroidDevil

AndroidDevil

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 743
  • Reputatie 0
  • #9
  • 16 juli 2012
  • 14:12

broodplank1337;322444
Je bedoelt denk ik TWManager 4.5, dat is deze niet iig, dit is de bug vrije TouchWiz van de S2. Alhoewel de layout er echt lelijk uit ziet als je hem voor de eerste keer start (maarja dat kom denk ik ook omdat hij voor de S2 is). Als je eenmaal de icoontjes goed hebt ingesteld zal het ook zo blijven

TWManager 4.5 is als ik het goed heb nog een beta.

ik vind Touchwiz 4.0 traag. Holo Launcher is veel sneller. En Holo locker is nog sneller met unlocken.

Bewerkt (24 april 2013 15:14)
AndroidDevil

AndroidDevil

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 743
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 juli 2012
  • 14:21

AndroidDevil;322483
TWManager 4.5 is als ik het goed heb nog een beta.
ik vind Touchwiz 4.0 traag. Holo Launcher is veel sneller.

Bewerkt (24 april 2013 15:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren