Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Marnix122

Marnix122

  • Lid sinds 30 november 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 mei 2012
  • 22:52

Ik heb nu sinds een maand of 4 een sgs+
Ik ben er heel blij mee alleen een beetje jammer dat ICS niet er voor uitkomt
Helaas heb ik al zo lang als ik hem heb last van wifi uitval…
Dus dacht ik eergisteren, laat ik broodrom eens uitproberen.
Ziet er echt geweldig uit btw respect daarvoor!
Alleen is de wifi nog slechter dan eerst (ongeveer om de 5 min uitval)
EN met het instaleren van de stockrom (2.3.6) is dat ook niet opgelost.
Kan iemand mij hierbij helpen!?

alvast bedankt !!

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
Julian

Julian

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 706
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 mei 2012
  • 23:31

Valt je wifi altijd weg? Of alleen thuis bijvoorbeeld?
Dan kan het namelijk ook aan de router/modem liggen.

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
Marnix122

Marnix122

  • Lid sinds 30 november 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 mei 2012
  • 00:07

Overal, het zit helaas echt in de software aangezien elke andere telefoon geen problemen heeft..
De router heb ik inderdaad ook al ingekeken maar dat klopt allemaal

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #4
  • 17 mei 2012
  • 00:09

Welke versie heb je? (en dan bedoel ik niet 2.3.6 maar de build) ik heb namelijk een aantal WiFI fixes ^^

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #5
  • 17 mei 2012
  • 00:11

Hier ik heb een WiFI fix gemaakt voor dit probleem

Zippyshare.com - kqewifi_diffpatch.zip

installeren via clockworkmod recovery, graag even laten weten of het heeft gewerkt

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
Marnix122

Marnix122

  • Lid sinds 30 november 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 mei 2012
  • 00:17

broodplank1337;301741
Hier ik heb een WiFI fix gemaakt voor dit probleem

Zippyshare.com - kqewifi_diffpatch.zip

installeren via clockworkmod recovery, graag even laten weten of het heeft gewerkt

Werkt deze voor elke rom of alleen voor broodrom(rc4 of rc5?)?
Of ook voor de 2.3.6 stockrom?

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #7
  • 17 mei 2012
  • 00:19

Marnix122;301743
Werkt deze voor elke rom of alleen voor broodrom(rc4 of rc5?)?
Of ook voor de 2.3.6 stockrom?

Voor elke 2.3.6 stock rom

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
Marnix122

Marnix122

  • Lid sinds 30 november 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 mei 2012
  • 12:00

Ik heb hem er gisteravond opgezet en tot nu toe geen enkel probleem
Bedankt !!!

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #9
  • 17 mei 2012
  • 15:16

Marnix122;301840
Ik heb hem er gisteravond opgezet en tot nu toe geen enkel probleem
Bedankt !!!

Mooi!

Bewerkt (24 april 2013 14:51)
AndroidDevil

AndroidDevil

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 743
  • Reputatie 0
  • #10
  • 17 mei 2012
  • 16:37

broodplank1337;301916
Mooi!

ik ben van plan m'n telefoon weer te voorzien van 2.3.6. ik had 2.3.6 eerder al maar toen gedowngrade vanwege die wifi problemen. ik heb een standaard recovery menu. hoe moet je Clockwork recovery op de Galaxy S Plus installeren?

En is het mogelijk om van een stock rom met een stock recovery menu een nand backup te maken? Of kan je alleen een nand backup maken met custom rom en recovery?

Bewerkt (24 april 2013 14:51)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren