Naar content
Trending apps
  • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Super Mario Run

  • RollerCoaster Tycoon® Classic

  • Bully: Anniversary Edition

  • Paper Wings

  • Pokémon GO

Trending smartphones
  • OnePlus 5

  • Honor 9

  • Samsung Galaxy J3 (2017)

  • HTC U11

  • Huawei P10

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

graafstra

graafstra

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 februari 2012
  • 19:33

Ik heb sinds vandaag een samsung galaxy s plus en wil graag verbinding maken met wifi maar zodra ik verbinding wil maken dan gaat ie scannen, verifieren en daarna gooit ie 'm er uit en krijg ik weer het scherm om inteloggen te zien. heb de moden en router al gereset maar doet het nog steeds niet.

wie kan me met helpen om het probleem te verhelpen?

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #2
  • 11 februari 2012
  • 19:39

Gooi eerst al de “onthouden” wifi gegevens eruit, dan opnieuw proberen, waarschijnlijk kun je dan de netwerksleutel wel ingeven.
Als je je netwerk even “open” zet zie je ook of je telefoon wel kan aankoppelen.
De app WiFinder laat je ook zien welke netwerken er binnen bereik zijn en of ze “open” staan, vanuit die app kun je ook aankoppelen.

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

graafstra

graafstra

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 februari 2012
  • 19:41

hoe kan ik die gegevends er uit gooien? en hoe kan ik de netwerk open zetten?

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #4
  • 11 februari 2012
  • 19:56

Via Instellingen-Draadloos en netwerk-WiFi instellingen-WiFi inschakelen-netwerkmelding(-aanvinken) Zo kom ik er bij m'n sgs2, maar dat zal bij de sgs+ niet veel verschillen, daar kun je je draadloze toegangspunten instellen en/of beheren.
Je netwerk open zetten moet je (tijdelijk) doen op je modem/router, voor het hoe moet je even in de handleiding daarvan kijken.
Of het met een open netwerk nu lukt of niet, na controle daarop direct de zaak weer beveiligen!

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

graafstra

graafstra

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 februari 2012
  • 20:44

heb het allemaal gedaan en kan nog steeds geen verbinding maken met wifi. hij geeft iederekeer aan herinnert (als ik verbinding wil maken) beveiligd met WPA/WPA2 PSK

Als ik een wifi verbinding probeer te maken met een onbeveiligde netwerk van iemand ander doet ie het wel maar m'n eigen beveiligde netwerk niet. weet ook niet hoe ik die beveliging er van af kan halen.

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #6
  • 11 februari 2012
  • 22:30

Mooi, nu heb je alleen de netwerksleutel/het passwoord nodig,als je dat niet (meer) weet moet je je router/modem resetten.Hoe dat moet staat ook in de handleiding,mocht je die niet (meer) hebben google dan op merk en type “manual”.Pas op als je je modem alleen reset is de beveiliging eraf en kan iedereen van jouw verbinding gebruik maken, en eventueel je pc(s) hacken.Dus Als je reset, zet er dan via een bedraad aangesloten pc een nieuw password op.

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

graafstra

graafstra

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 februari 2012
  • 23:11

maar zodra ik verbinding wil maken met m'n eigen beveiligde netwerk doet ie niets terwijl het wachtwoord die ik gebruik goed is

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #8
  • 11 februari 2012
  • 23:31

Doet dat password het ook op een andere pc/laptop/tablet of telefoon? Spelling/hoofdletters? Krijg je op je telefoon wel een IP-adres?
Als er een ander apparaat via wifi werkt, kijk dan wat daarvan het ip-adres is,die dingen bestaan uit 4 cijfergroepen, en de eerste 3 moeten in elk geval gelijk zijn: bv.192.169.0.xxx oid.Het kan ook nog zijn dat je wifi toegangspunt geen ip adressen meer kan uitgeven omdat de range te klein is,of omdat je alleen vaste ip adressen gebruikt,en dan moet er voor je telefoon een bijgemaakt worden.

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

graafstra

graafstra

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 februari 2012
  • 23:41

als ik bv via het internet inlog op m'n router pakt ie het wachtwoord wel. maar met een andere laptop moet de laptop een speciale usb stik er in om verbinding te maken anders doet ie het ook niet

(ik heb er niet zo veel verstand van vind het alleen raar dat ie het niet doet) op m'n router kan ik in totaal 4 pc aansluiten met wifi maar heb er momenteel alleen m'n vaste pc op staan meer niet.

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
graafstra

graafstra

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #10
  • 11 februari 2012
  • 23:55

ik zal je per mail wel ff een printscreen sturen over mijn router en dat wifi snap er namelijk helemaal niets van. mischien dat je me er dan verder mee kan helpen

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren