Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

caroooo94

caroooo94

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 februari 2012
  • 17:20

Als ik thuis zit ben ik gewoon verbonden met wifi, maar alsnog zie ik soms dat 3G wordt gebruikt.
Hoe kan ik die 3G uitzetten? Zonder dat ik hem helemaal opnieuw moet instellen ofzo als ik van huis weg ga.

Bij instellingen > mobiele netwerken , heb ik het vinkje bij pakketgegevens gebruiken uitgezet, maar wanneer ik op het stand-by knopje op me mobiel klik en hem daarna weer ontgrendel, dan is dat vinkje opeens weer aan.
Ik heb me mobiel pas sinds gister en heb nu al 27 MB opgemaakt :s

groetjes, carolien

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
caroooo94

caroooo94

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 februari 2012
  • 17:29

oja .ik heb trouwens een abonnement van dat gare hollandsnieuwe. (a)

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #3
  • 11 februari 2012
  • 17:36

De aan/uit knop indrukken en dan krijg je vanzelf een scherm te zien waar iets staat zoals hieronder “gegevens netwerk stand” en dan moet je die ff uitschakelen. Dan heb je echt geen verbinding met inertnet(3G) meer.

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
caroooo94

caroooo94

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 februari 2012
  • 15:18

Yess, gelukt. Dankjewel!

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
caroooo94

caroooo94

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 februari 2012
  • 19:59

ooh toch niet :s . ik kon die netwerkstand wel uitschakelen, maar wanneer ik m'n mobiel dan op stand-by zet en weer ontgrendel, is de netwerkstand opeens vanzelf weer ingeschakeld

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #6
  • 12 februari 2012
  • 20:13

caroooo94;269086
ooh toch niet :s . ik kon die netwerkstand wel uitschakelen, maar wanneer ik m'n mobiel dan op stand-by zet en weer ontgrendel, is de netwerkstand opeens vanzelf weer ingeschakeld

Huh? Vreemd.. Weet je zeker?

Als je die bovenste optie hebt uitgeschakeld zou het moeten werken..

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
caroooo94

caroooo94

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 februari 2012
  • 20:53

Ja. Die optie gaat ook automatisch weer aan als ik m'n mobiel ontgrendel :s

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #8
  • 12 februari 2012
  • 21:10

caroooo94;269115
Ja. Die optie gaat ook automatisch weer aan als ik m'n mobiel ontgrendel :s

hmm ok apart..weet zo 1 2 3 nie waar an ligt

Bewerkt (24 april 2013 14:14)
AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #9
  • 12 februari 2012
  • 21:27

Wat staat er als je uitknop ingedrukt houd en dan datagegevens uitzet.
2e deel

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

caroooo94

caroooo94

  • Lid sinds 11 februari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 februari 2012
  • 16:00

Het probleem is al opgelost. bedankt voor jullie hulp!

Bewerkt (24 april 2013 14:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren