Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Sander.

Sander.

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 september 2011
  • 19:41

Ik heb een dringende vraag, hoe kan ik in godsnaam 3g inschakelen? Ik heb de exacte stappen gevolgd die aangegeven werden op de t-mobile site, maar daarna gebeurd er helemaal niks. Ik las al ergens dat het kan zijn dat er verschillende apps zich tegenwerken, maar dat kan ik me niet voorstellen, omdat ik maar 1 app geopend heb > instellingen om internet aan de praat te krijgen.

Bewerkt (19 september 2011 19:41)
pasappie

pasappie

  • Lid sinds 17 april 2011
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 september 2011
  • 22:01

als je een nieuw toegangspunt maakt moet je hem wel opslaan en daarna even aan vinken had ik zelf ook verkeerd gedaan ;-) hoop dat dit het probleem is

Bewerkt (19 september 2011 22:01)
Sander.

Sander.

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 september 2011
  • 22:12

Nope is het niet. Ik heb volgens mij zowat alles wel geprobeerd. Ik ga morgen gewoon even naar de winkel.

Bewerkt (19 september 2011 22:12)
pasappie

pasappie

  • Lid sinds 17 april 2011
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 september 2011
  • 22:17

oke s6 die weten het zeker

Bewerkt (19 september 2011 22:17)
Sander.

Sander.

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 september 2011
  • 17:03

In de winkel konden ze me ook niet helpen :')

Bewerkt (20 september 2011 17:03)
vdv1990

vdv1990

  • Lid sinds 13 augustus 2011
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #6
  • 22 september 2011
  • 19:55

accu eruit halen voor een minuut terwijl hij aanstaat en dan opnieuw opstarten wil wel eens helpen

Bewerkt (22 september 2011 19:55)
Sander.

Sander.

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 september 2011
  • 16:40

Allemaal dank voor de hulp, maar inmiddels weet ik dat het komt, omdat mijn abonnement maandag pas ingaat, omdat dan mijn oude nummer op de nieuwe telefoon wordt overgezet. Mja dat konden ze me niet vertellen in de T-Mobile winkel :')

Bewerkt (23 september 2011 16:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren