Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rolandvrielink

rolandvrielink

  • Lid sinds 12 juli 2012
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 mei 2014
  • 17:23

Hoi,

Raar. Sinds kort krijg ik geen melding meer dat ik een nieuw WhatsApp bericht heb gehad. Bij de instellingen heb ik alles wat met meldingen aan kan vinken aangevinkt.

Ik zie pas wanneer ik de app open dat ik een nieuw bericht heb ontvangen. Normaal gesproken zag ik bovenin in de statusbalk ook een melding.

Wie weet wat het kan zijn.

Gr roland

mkowy

mkowy

  • Lid sinds 27 oktober 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 10
  • #2
  • 17 mei 2014
  • 14:49

synchronisatie bij account toevallig uit staan ?????
anders verwijderen en gewoon een keer opnieuw installeren

rolandvrielink

rolandvrielink

  • Lid sinds 12 juli 2012
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 mei 2014
  • 15:14

Nee, heb ik wel aanstaan. Anders dat maar eens proberen. Hmmm, dan ben ik mijn gesprekken ook kwijt

mkowy

mkowy

  • Lid sinds 27 oktober 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 10
  • #4
  • 17 mei 2014
  • 15:22

tja je kunt in whatsapp instellen dat hij automatisch een back-up maakt van je gesprekken
staat bij mij aan
en als je dan opnieuw installeert vraagt hij……………….gesprekken ophalen
zou je eerst aan kunnen zetten, misschien dat hij je gesprekken dan nog back-upd

Tucker

Tucker

  • Lid sinds 15 februari 2012
  • Berichten 1440
  • Reputatie 70
  • #5
  • 17 mei 2014
  • 17:12

Waarschijnlijk heb je de spaarstand aan staan…

Galaxy S5 stock v4.4.2
Galaxy S5 mini stock v4.4.2
Galaxy Tab 3 10.1 wifi stock v4.2.2

rolandvrielink

rolandvrielink

  • Lid sinds 12 juli 2012
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 mei 2014
  • 17:36

Tucker
Waarschijnlijk heb je de spaarstand aan staan…

Staat ook uit

Verheyen_bart

Verheyen_bart

  • Lid sinds 16 juni 2012
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 mei 2014
  • 10:34

Al eens geprobeerd om gewoon een reboot te doen? Aangezien je het in de eerste post niet vermeldt dacht ik het toch maar voor te stellen.

rolandvrielink

rolandvrielink

  • Lid sinds 12 juli 2012
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 mei 2014
  • 11:53

Bedankt voor het meedenken. Maar dat had ik ook al gedaan. Herinstallatie schijnt geholpen te hebben

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren