Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

snah

snah

  • Lid sinds 29 april 2012
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 mei 2014
  • 21:14

Hallo ,

In de omega rom zat een map bestanden waardoor ik in de externe geheugenkaart kon komen , ik zie deze map niet in de imperium rom .
Hoe kom ik in het externe geheugen ?

Hans

henknan

henknan

  • Lid sinds 22 oktober 2011
  • Berichten 144
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 mei 2014
  • 22:20

hoi Hans,
Map “Mijn bestanden”- dan zie je Apparaat opslag en daaronder SD card.
In “Mijn bestanden” kun je 'Verborgen bestanden weergeven" aanvinken.
Andere mogelijkheid de geinstalleerde ES file Explorer.
succes
henknan













Bewerkt (30 mei 2014 22:24)
ludoke

ludoke

  • Lid sinds 14 augustus 2010
  • Berichten 163
  • Reputatie 10
  • #3
  • 30 mei 2014
  • 22:22

Mss een file manager downloaden?

henknan

henknan

  • Lid sinds 22 oktober 2011
  • Berichten 144
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 mei 2014
  • 22:54

Es File Explorer zit in “Aroma”, misschien heb je deze over het hoofd gezien bij het installeren.

snah

snah

  • Lid sinds 29 april 2012
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 mei 2014
  • 23:04

Dank
Ik ga van het weekend even kijken

n1ckv

n1ckv

  • Lid sinds 26 mei 2014
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 juni 2014
  • 22:24

Hallo allemaal,

Er is laatst een nieuwe versie van imperium ROM uitgekomen versie 5.1. Kan ik deze gewoon over de 5.0 versie flashen zodat ik al mijn bestanden en instellingen houdt??? Of moet alles wissen en dan flashen??

Alvast bedankt

Gr. Nick

unyeli

unyeli

  • Lid sinds 16 december 2012
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 juni 2014
  • 00:00

Ja het kan. Ik heb het ook gedaan.

unyeli

unyeli

  • Lid sinds 16 december 2012
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #8
  • 21 juni 2014
  • 23:36

Hallo. Na het installeren van imperium rom 6.0 kan ik niet meer opstarten in recovery modus. Iemand met de zelfde probleem. En een oplossingen.
Groetjes

Bewerkt (21 juni 2014 23:37)
Yasin

Yasin

  • Lid sinds 07 november 2013
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 juli 2014
  • 15:29

Kan iemand stap voor stap uitleggen hoe dit moet..?
Heb geen tutorial video kunnen vinden..

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren