Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • OnePlus Nord N100

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #1
  • 15 maart 2014
  • 11:26

justme82
Ik herken dit probleem maar met factory reset gaat er dan niks verloren van je telefoon?


eerst alles backuppen met de app helium en daarna gewoon alles restoren .

justme82

justme82

  • Lid sinds 01 december 2012
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 maart 2014
  • 12:41

Ik neem aan dat factor reset net zo is als terug naar fabriek instellingen?? Of is dit een stomme vraag:/
Wanneer je dit doe verlies je dan ook je foto's? Wanneer het alleen mijn apps zijn vind ik dat geen probleem.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #3
  • 15 maart 2014
  • 12:50

Is inderdaad hetzelfde als fabrieksreset.je verliest alle data en instellingen maar foto's dat durf ik nie zeggen of je die kwijt gaat zijn.
daarom backuppen he die handel .als ik hier een wipe data factory reset doe ben ik geen foto's enz kwijt .(custom rom)

Bewerkt (15 maart 2014 12:52)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2319
  • Reputatie 70
  • #4
  • 15 maart 2014
  • 13:32

Als alle sgoed gaat dan blijven je eigen bestanden, waaronder je foto's, bewaard. Maar….. als die foto's zo belangrijk voor je zijn dan heb je daarvan natuurlijk al lang 5 backups van gemaakt. Toch?

hanslpd

hanslpd

  • Lid sinds 20 september 2011
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 maart 2014
  • 08:30

ik heb sinds vorige week de s4, kreeg gelijk update,kan dus niets zeggen over batterijgebruik daarvoor,maar na 2 dagen gebruik nu batterij op 68%,wifi aan alleen wanneer nodig en in de nacht telefoon uit.In vergelijking met de s2 gaat deze batterij veel langer mee. Valt mij tot heden dus erg mee.

groet hans

Kasanya

Kasanya

  • Lid sinds 04 april 2014
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 april 2014
  • 10:08

Helaas ervaar ik dezelfde problemen. `s nachts zet ik internet en WIFI uit en toch verlies ik zo`n 35% aan accu terwijl dit normaal maar 5 a 10% was. Vanmorgen met 100% accu van de lader gehaald, nu 3 uur later nog maar 47% (ben aan het werk dus geen intensief gebruik, alleen mobiele gegevens aan). Wat houdt een Factory reset in en hoe voer ik deze uit? Bij de vorige updates heb ik dit ook niet gedaan en toen verliep alles prima.

Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 april 2014
  • 11:51

Kasanya
Helaas ervaar ik dezelfde problemen. `s nachts zet ik internet en WIFI uit en toch verlies ik zo`n 35% aan accu terwijl dit normaal maar 5 a 10% was. Vanmorgen met 100% accu van de lader gehaald, nu 3 uur later nog maar 47% (ben aan het werk dus geen intensief gebruik, alleen mobiele gegevens aan). Wat houdt een Factory reset in en hoe voer ik deze uit? Bij de vorige updates heb ik dit ook niet gedaan en toen verliep alles prima.

Factory reset is gewoon vertaalt fabrieksinstellingen herstellen, dus of te wel je zet hem terug zoals die uit de fabriek kwam(Alleen dan met de laatste update.
Ik had ook erg last van battery drain ik hield het nog geen dag vol met een 6500 mah batterij(Originele S4 heeft 290), ik heb hem teruggezet en het probleem was opgelost.
Hoe je dit doet staat hier
Uitleg Fabrieksinstellingen herstellen

azadwjn

azadwjn

  • Lid sinds 06 april 2014
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 april 2014
  • 21:40

Hoe kan je een nieuwe batterij krijgen zonder dat het bol staat want mijn batterij gaat namelijk ook heel snel leeg.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren