Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

robje

robje

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 november 2013
  • 08:27

mijn telefoon samsung galaxy s4 GT 19505

goedemorgen,

ik heb sinds een week een steeds terugkerende “touchwiz-start” pop-up als ik bijvoorbeeld van een app of internetpagina terug wil naar mijn homescherm..(dus als ik op de “homeknop”druk)
ik kan dan kiezen uit : actie voltooien met: Eenvoudig startscherm.. of TouchWiz-start ??
Ik kies iedere keer voor TouchWiz-start en druk dan op altijd..
Dit blijft constant terug komen en word er gek van!
Ik krijg het niet verwijderd bij applicatiebeheer, ik kan het gedwongen stoppen maar het haalt allemaal niks uit??
Verder weet ik ook eigenlijk niet wat dit is dat touchwiz-start??

ik hoop dat er iemand is die een oplossing heeft?

gr Robin

Bewerkt (24 november 2013 10:14)
Mops59

Mops59

  • Lid sinds 08 februari 2013
  • Berichten 92
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 november 2013
  • 10:34

robje
mijn telefoon samsung galaxy s4 GT 19505

goedemorgen,

ik heb sinds een week een steeds terugkerende “touchwiz-start” pop-up als ik bijvoorbeeld van een app of internetpagina terug wil naar mijn homescherm..(dus als ik op de “homeknop”druk)
ik kan dan kiezen uit : actie voltooien met: Eenvoudig startscherm.. of TouchWiz-start ??
Ik kies iedere keer voor TouchWiz-start en druk dan op altijd..
Dit blijft constant terug komen en word er gek van!
Ik krijg het niet verwijderd bij applicatiebeheer, ik kan het gedwongen stoppen maar het haalt allemaal niks uit??
Verder weet ik ook eigenlijk niet wat dit is dat touchwiz-start??

ik hoop dat er iemand is die een oplossing heeft?

gr Robin



Ik heb precies hetzelfde probleem ( na de laatste update), dus hoop dat iemand een oplossing heeft!

Cyberco

Cyberco

  • Lid sinds 21 juni 2011
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 november 2013
  • 19:27

Oplossing zou mooi wezen.
Maar ik frees dat het dan rooten wordt.
Maar ik wil er ook graag vanaf.

Marco

Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #4
  • 20 november 2013
  • 20:48

Wat ik heb gedaan is op “touchwiz-start” klikken in de melding en vervolgens op “altijd” klikken. Daarna krijg ik een melding dat ik deze beslissing altijd nog kan wijzigen via het taakbeheer scherm (ik gebruik daarvoor de widget op mijn bureaublad). Als ik dan naar taakbeheer ga en open het tabblad “standaard” dan zie ik mijn keuze daar terug. Zolang dit daar staat en ik wis deze niet krijg ik niet meer de vraag hoe ik terug wil gaan naar mijn bureaublad, als ik deze nl. wel wis dan krijg ik de vraag telkens opnieuw.

Nu vraag ik me af of dat bij jullie ook zo is als jullie op “altijd” klikken in dat keuze schermpje, want jullie geven aan dat het telkens terug komt of je nu op 'altijd“ klikt of op ”eenmalig“.

Het verschil tussen ”touchwiz-start“ en ”eenvoudige weergave“ is dat je met ”touchwiz-start“ in je normale bureaublad terugkomt en met ”eenvoudige weergave" in een vereenvoudigde weergave van je bureaublad of homepagina. Dat kun je rustig eens proberen zo kun je het verschil zien, je kunt altijd terug naar je voorkeurs homescherm.

En aangezien je probeert om deze instelling/app te wissen, stop te zetten, gegevens te wissen reset je hem misschien altijd weer zodat je vastgelegde keuze weer ongedaan gemaakt word.

Ben benieuwd of dat bij jullie ook werkt! Succes!

Bewerkt (20 november 2013 20:52)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

robje

robje

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 november 2013
  • 10:08

hoi,

ik klik op “altijd” en het blijft terug komen zodra ik op de home knop druk, heel irritant!

En met taakbeheer bedoel je applicatiebeheer zeker?

gr Robin

Bewerkt (23 november 2013 10:09)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #6
  • 23 november 2013
  • 10:17

robje
hoi,

ik klik op “altijd” en het blijft terug komen zodra ik op de home knop druk, heel irritant!

En met taakbeheer bedoel je applicatiebeheer zeker?

gr Robin

Nee, ik bedoel taakbeheer. Dat kun je benaderen door de widget op je bureaublad te installeren. Ik bedoel niet het applicatiemneu wat je via instellingen kunt bereiken.

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

robje

robje

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 november 2013
  • 10:31

Hoi Maurice,

ik zie bij mijn widgets alleen actieve applicaties staan??

gr Robin

Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #8
  • 23 november 2013
  • 13:10

robje
Hoi Maurice,

ik zie bij mijn widgets alleen actieve applicaties staan??

gr Robin

Precies, er staat iets bij van “actieve applicaties beheren” bij. Als je die op je bureaublad zet en opent dan zie je een aantal tabbladen waaronder “Standaard”. Daar staat bij mij “TouchWiz-start”. De instelling die ik geklikt heb (“altijd” in dit geval) op de vraag staat hier opgeslagen en ik krijg de vraag dus niet meer. Als ik deze doe wissen dan krijg ik de volgende keer weer de vraag wat ik wil.

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

robje

robje

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 november 2013
  • 10:01

Maurice1970
robje
Hoi Maurice,

ik zie bij mijn widgets alleen actieve applicaties staan??

gr Robin

Precies, er staat iets bij van “actieve applicaties beheren” bij. Als je die op je bureaublad zet en opent dan zie je een aantal tabbladen waaronder “Standaard”. Daar staat bij mij “TouchWiz-start”. De instelling die ik geklikt heb (“altijd” in dit geval) op de vraag staat hier opgeslagen en ik krijg de vraag dus niet meer. Als ik deze doe wissen dan krijg ik de volgende keer weer de vraag wat ik wil.

nou daar kom ik wel maar mijn actieve applicaties kan ik hier alleen stoppen en verder niks.
Het blijft na het stoppen steeds terug komen……?
screenshot bijgevoegd.

Bijlage:

Bewerkt (24 november 2013 10:02)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #10
  • 24 november 2013
  • 10:51

robje
Maurice1970
robje
Hoi Maurice,

ik zie bij mijn widgets alleen actieve applicaties staan??

gr Robin

Precies, er staat iets bij van “actieve applicaties beheren” bij. Als je die op je bureaublad zet en opent dan zie je een aantal tabbladen waaronder “Standaard”. Daar staat bij mij “TouchWiz-start”. De instelling die ik geklikt heb (“altijd” in dit geval) op de vraag staat hier opgeslagen en ik krijg de vraag dus niet meer. Als ik deze doe wissen dan krijg ik de volgende keer weer de vraag wat ik wil.

nou daar kom ik wel maar mijn actieve applicaties kan ik hier alleen stoppen en verder niks.
Het blijft na het stoppen steeds terug komen……?
screenshot bijgevoegd.

Als ik de widget open kom ik in de “Actieve applicaties” tab, als ik de “Standaard” tab aanklik zie ik mijn instelling staan.



Bijlage:

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren