Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

justme82

justme82

  • Lid sinds 01 december 2012
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 oktober 2013
  • 22:48

Klopt het dat er standaard geen swype op mijn galaxy s4 zit?
Ik heb al via instellingen-mijn toestel-taal en invoer gekeken maar daar kan ik alleen google spraakgestuurde….. aankruisen.
iemand een idee hoe of wat.

Alvast bedankt.

Groetjes

Bewerkt (22 oktober 2013 23:17)
pappiedappie

pappiedappie

  • Lid sinds 19 september 2010
  • Berichten 679
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 oktober 2013
  • 22:50

via taal/invoer kun je ook je samsung toetsenbord instellingen ingaan. Door scrollen naar beneden en “ doorlopende invoer” aanvinken.

justme82

justme82

  • Lid sinds 01 december 2012
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 oktober 2013
  • 23:07

Nou hij doet het bedankt!!!

ahkleine@gmail.com

ahkleine@gmail.com

  • Lid sinds 08 februari 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 maart 2014
  • 19:32

doorlopende invoer kun je bij mij niet aanklikken, is lichtgrijs Wie kan mij helpen

JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2306
  • Reputatie 70
  • #5
  • 19 maart 2014
  • 21:53

ahkleine@gmail.com
doorlopende invoer kun je bij mij niet aanklikken, is lichtgrijs Wie kan mij helpen
Dan moet je ook voorspellende tekst aanzetten.

Edjekadetje

Edjekadetje

  • Lid sinds 11 januari 2011
  • Berichten 313
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 juli 2014
  • 18:25

Hoi,
Ik heb Swype+Dragon geïnstalleerd staan en dat draaide uitstekend. Het spul loopt op Kitkat 4.4.2.
Maar sinds mijn S4 recent van een software update werd voorzien en opnieuw is geprogrammeerd, draait er alleen maar een gewoon toetsenbord met swype effect op. Dit toetsenbord genereert veel tekstfouten en ‘leert’ op een andere manier.
Kortom, het is erg bewerkelijk geworden en ik wil mijn oude vertrouwde Swype weer actief hebben.

Wanneer ik in de instellingen kijk mijn Mijn Apparaat/Taal en Invoer, dan zie ik het vinkje staan bij Swype + Dragon.
Zodra ik bv in Whatsapp tekst wil invoeren, verschijnt een gewoon grijs toetsenbord waar ik geen keuze opties tegen kom.
(volgens mij was het voorheen zo dat je dan het tekstveld ingedrukt hield en je kon kiezen welk prog je wilde gebruiken)
De ingestelde toetsenbord-variant ‘Storm’ komt dan ook niet opzetten.

Hopelijk leg ik het goed uit en kan iemand mij een zetje de goede kant op geven.
Ed

Bewerkt (26 juli 2014 18:27)
henklbr

henklbr

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 1073
  • Reputatie 140
  • #7
  • 26 juli 2014
  • 22:32

Komt er in je notificatiescherm dan geen “toetsenbordje” te staan? Als je daar op tikt, kun je je toetsenbord selecteren!

Bewerkt (26 juli 2014 22:39)

Greetzzz, Henk.
===========================
Samsung Galaxy Note8 SM-N950F/DS 64GB | Samsung microSDXC PRO Plus 128GB Class 10 UHS-I
Android-version: 8.0.0
Kernel-version: 4.4.13-13094739-QB17155977
Build-number: R16NW.N950FXXU3CRC1
Build Info: dpi@SWHE0723 #1 Fri Mar 2 19:02:38 KST 2018
CSC: N950FOXM3CRC4
Baseband-version: N950FXXU3CRB9

Edjekadetje

Edjekadetje

  • Lid sinds 11 januari 2011
  • Berichten 313
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 juli 2014
  • 22:43

Gewéldig! Hartstikke bedankt.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren