Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

firebird1

firebird1

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 juli 2013
  • 16:54

ik heb net de laatste nieuwe update gedaan met odin de I9505PHNBMG4 en hard reset gedaan ,ging allemaal goed, en telefoon werk ook goed.

het was een tmobile toestel maar met de stock phn moet hij toch unbranded zijn???

als ik de telefoon op kies aansluit dan geef hij tnl aan.er staat ook niets meer van tmobile op mijn toestel

en ik mis ook app2sd

*#1234#
AP:i9505xxubmga

CP:i9505xxubmga

CSC:i9505phnbmg4



Bewerkt (1 augustus 2013 13:17)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6016
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 31 juli 2013
  • 17:01

Kun je in je titel vermelden wat er dan scheelt? want ‘iets’ kan alles zijn namelijk. Met een duidelijke titel zien/herkennen mensen sneller je probleem.

Makker

Makker

  • Lid sinds 12 oktober 2010
  • Berichten 2170
  • Reputatie 250
  • #3
  • 2 augustus 2013
  • 00:20

firebird1
ik heb net de laatste nieuwe update gedaan met odin de I9505PHNBMG4 en hard reset gedaan ,ging allemaal goed, en telefoon werk ook goed.

het was een tmobile toestel maar met de stock phn moet hij toch unbranded zijn???

als ik de telefoon op kies aansluit dan geef hij tnl aan.er staat ook niets meer van tmobile op mijn toestel

en ik mis ook app2sd

*#1234#
AP:i9505xxubmga

CP:i9505xxubmga

CSC:i9505phnbmg4



Kijk even hier, want daar staat waarschijnlijk je antwoord. Even wachten totdat T-Mobile de update heeft en anders je toestel Simlock vrij maken.

Makker

Galaxy S2 -> 4.1.2
Galaxy S4 ->5.0.1 (lollipop)
Galaxy S8 -> 9 (Pie)

Tab 2 10.1 -> 6.0.1(lollipop)

Audiowaste

Audiowaste

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 523
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 augustus 2013
  • 11:07

Zoals ik in het topic wat Makker geeft ook al zei:
Als je de TNL (dus T-Mobile) versie hebt, flash dan ook de TNL versie en niet de PHN versie.
Je telefoon is niet simlock vrij, dus je hebt dan andere firmware nodig.

firebird1

firebird1

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 augustus 2013
  • 11:33

toestel is simlock vrij.
en als je van branded (tnl) naar een phn versie gaat is hij toch unbranded.

alle apps en zo zijn er wel af, kan niets meer vinden van tmobile op mijn toestel

henklbr

henklbr

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 1073
  • Reputatie 140
  • #6
  • 3 augustus 2013
  • 13:41

Het klopt, dat je toestel met Kies TNL blijft aangeven: dit zit ingebakken in je toestel!

Met de app Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC kun je je CSC veranderen van TNL naar PHN, maar je zal je toestel dan moeten rooten; de app kan je hier vinden:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector

Greetzzz, Henk.
===========================
Samsung Galaxy Note8 SM-N950F/DS 64GB | Samsung microSDXC PRO Plus 128GB Class 10 UHS-I
Android-version: 8.0.0
Kernel-version: 4.4.13-13094739-QB17155977
Build-number: R16NW.N950FXXU3CRC1
Build Info: dpi@SWHE0723 #1 Fri Mar 2 19:02:38 KST 2018
CSC: N950FOXM3CRC4
Baseband-version: N950FXXU3CRB9

firebird1

firebird1

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 augustus 2013
  • 16:14

henklbr
Het klopt, dat je toestel met Kies TNL blijft aangeven: dit zit ingebakken in je toestel!

Met de app Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC kun je je CSC veranderen van TNL naar PHN, maar je zal je toestel dan moeten rooten; de app kan je hier vinden:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector


oke dank je

Megapaul

Megapaul

  • Lid sinds 31 oktober 2010
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #8
  • 5 augustus 2013
  • 00:02

firebird1
toestel is simlock vrij.
en als je van branded (tnl) naar een phn versie gaat is hij toch unbranded.

alle apps en zo zijn er wel af, kan niets meer vinden van tmobile op mijn toestel

Volgens mij moet je je cache nog wissen. Dan zou kies je toestel wel moeten herkennen als “phn”.

Druk volume omhoog, home en power tegelijk in totdat je samsung logo ziet.
Laat de toetsen los. kies vervolgens voor wipe cache partition.
Gebruik volumetoestsen voor omhoog/omlaag met de power knop bevestig je de keuze.
Kies daarna voor reboot system now.

Het zou dan goed moeten zijn.

firebird1

firebird1

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #9
  • 5 augustus 2013
  • 09:47

Megapaul
firebird1
toestel is simlock vrij.
en als je van branded (tnl) naar een phn versie gaat is hij toch unbranded.

alle apps en zo zijn er wel af, kan niets meer vinden van tmobile op mijn toestel

Volgens mij moet je je cache nog wissen. Dan zou kies je toestel wel moeten herkennen als “phn”.

Druk volume omhoog, home en power tegelijk in totdat je samsung logo ziet.
Laat de toetsen los. kies vervolgens voor wipe cache partition.
Gebruik volumetoestsen voor omhoog/omlaag met de power knop bevestig je de keuze.
Kies daarna voor reboot system now.

Het zou dan goed moeten zijn.

oke bedankt het heeft gewerkt

Megapaul

Megapaul

  • Lid sinds 31 oktober 2010
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #10
  • 5 augustus 2013
  • 11:14

firebird1
Megapaul
firebird1
toestel is simlock vrij.
en als je van branded (tnl) naar een phn versie gaat is hij toch unbranded.

alle apps en zo zijn er wel af, kan niets meer vinden van tmobile op mijn toestel

Volgens mij moet je je cache nog wissen. Dan zou kies je toestel wel moeten herkennen als “phn”.

Druk volume omhoog, home en power tegelijk in totdat je samsung logo ziet.
Laat de toetsen los. kies vervolgens voor wipe cache partition.
Gebruik volumetoestsen voor omhoog/omlaag met de power knop bevestig je de keuze.
Kies daarna voor reboot system now.

Het zou dan goed moeten zijn.

oke bedankt het heeft gewerkt

Mooi dat het gelukt is

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren