Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

MrHans

MrHans

  • Lid sinds 21 februari 2011
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 mei 2013
  • 15:49

Lekker is dat… Kan niet wachten tot de Custom Roms een beetje los komen, stuk makkelijker allemaal.

Heeft iemand al wat gemerkt van het verschil?
Werkt het beter?

Bewerkt (21 mei 2013 10:02)
swa100

swa100

  • Lid sinds 01 oktober 2011
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 mei 2013
  • 16:22

meule;406445
Je bent alles kwijt aangezien je nieuwe firmware flashed

Dit is niet waar. Als hij de laatste verise besluit te flashen heeft hij al zijn bestanden en instellingen nog.

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
agjgeertsema

agjgeertsema

  • Lid sinds 17 januari 2012
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 mei 2013
  • 16:33

ik heb dat dus ook heb er geen custom rom opzitten ofzo en volgens root checker had ik ook helemaal geen root acces meer. en had hem toen ook helemaal naar fabrieksinstellingen terug gebracht, maar nu kan ik die update dus ook niet doen heeft iemand idee hoe je je root er dan wel volledig af krijgt? want ik zou niet weten wat ik nog meer moet doen.

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
swa100

swa100

  • Lid sinds 01 oktober 2011
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 mei 2013
  • 16:34

agjgeertsema;406472
heeft iemand idee hoe je je root er dan wel volledig af krijgt? want ik zou niet weten wat ik nog meer moet doen.

Officiele firmware flashen.

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
agjgeertsema

agjgeertsema

  • Lid sinds 17 januari 2012
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 mei 2013
  • 17:13

het is al gelukt kon gewoon via kies maar bedankt voor de hulp wordt zeker gewaardeerd!

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
swa100

swa100

  • Lid sinds 01 oktober 2011
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 mei 2013
  • 17:52

agjgeertsema;406480
het is al gelukt kon gewoon via kies maar bedankt voor de hulp wordt zeker gewaardeerd!

Dus je kon ondanks je root de update wel doen via KIES?

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 mei 2013
  • 19:42

swa100;406499
Dus je kon ondanks je root de update wel doen via KIES?

Kies kijkt daar niet na volgens mij hij uodate hem gewoon en dan gooit die je root er van af.

———- Update van bericht ———-

swa100;406467
Dit is niet waar. Als hij de laatste verise besluit te flashen heeft hij al zijn bestanden en instellingen nog.

Oke even goed om te onthouden bedankt.

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
MrHans

MrHans

  • Lid sinds 21 februari 2011
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 mei 2013
  • 21:14

Via Kies ging het inderdaad prima.
Wel root toegang kwijt, maar dat is simpel opnieuw te verkrijgen.
Instellingen, apps en data is verder niks mee gebeurd.

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
agjgeertsema

agjgeertsema

  • Lid sinds 17 januari 2012
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #9
  • 14 mei 2013
  • 22:20

ja nou ja dat ik mijn root kwijt ben kan me niet echt boeien ik kan op dit moment alles wil kunnen dus ik ben wel een blij mens

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)
rollotomassi

rollotomassi

  • Lid sinds 29 mei 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 mei 2013
  • 16:24

agjgeertsema;406568
ja nou ja dat ik mijn root kwijt ben kan me niet echt boeien ik kan op dit moment alles wil kunnen dus ik ben wel een blij mens

Ik heb de S4 geroot met autoroot Chainfire en als er een update is dan krijg ik via Kies een melding.
Wat ik nu wel heb dat deels zoals Titanium Bckup en Super SU niet meer werken omdat er SU binary niet is geinstalleerd waardoor de er deels geen roottoegang is.
Adfree en Rootappdelete werken wel goed.
Nu is er een manier van Wemberly of whatever op XDA die dit op zou kunnen lossen maar helaas…

Bewerkt (21 mei 2013 10:03)

Doe niet iets wat ik ook niet zou doen !

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren