Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Alexlimburg

Alexlimburg

  • Lid sinds 17 januari 2011
  • Berichten 552
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 mei 2013
  • 15:56

Nolimits;405592
Nu lees ik op tweakers dat in versie 4.2.2 je inderdaad geen Google Afbeeldingen kan opslaan (via google zoeken en dan op afbeeldingen klikken),maar wel via een gewone website(dus de echte website waar het plaatje staat).

Dat is ook niet waar. Heb net zelf even geprobeerd en ook google afbeeldingen zijn gewoon op te slaan.

———- Update van bericht ———-

busfan376;405597
ow sorry maar mijn tablet kan alleen een usb stick of een sd kaart hebben hij heeft geen usb kabel

Op dat filmpje wordt toch over jou tablet gepraat. Mis je niet gewoon dat USB kabeltje ? Zelfde ingang als waar je lader in gaat zal toch die USB aansluiting zijn ?

Misschien heb je hier wat aan…… http://www.qware.info/_resources/downloads/Update%20Procedure%20Qware%20Tablet%20Pro3%20(QW%20TB-9718)%20-%20210812.pdf

Bewerkt (11 mei 2013 15:56)
inge__

inge__

  • Lid sinds 28 augustus 2011
  • Berichten 422
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 juni 2013
  • 06:21

erg verwarrend als hier alle onderwerpen door elkaar gaan lopen.
dit gaat toch niet over afbeeldingen?????

Samsung Galaxy S5
Android version: 5.0
root: nee


barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 juni 2013
  • 09:14

Moderator
On-topic aub. Andere vragen die niks met deze topic te maken hebben worden verwijderd.
Dit om de topic overzichtelijk te houden.
Indien andere vragen buiten deze, dan maak je een nieuwe topic aan in het juiste sub-forum .



Grtz Barre

Assie1992

Assie1992

  • Lid sinds 10 juli 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 juli 2013
  • 18:48

Alexlimburg
Nolimits;405496
Een collega van me heeft een Galaxy S4 gekocht.
Hij kan geen afbeeldingen opslaan in een webbrowser.
Bijvoorbeeld via google > afbeeldingen en dan de afbeelding even vasthouden. Bij hem komt er dan geen scherm waar je kunt selecteren “opslaan als” .

Dit probleem heb ik al eerder gezien bij een Experia Z.
Het vasthouden van een afbeelding gaf geen scherm “opslaan als” .Deze kon ook geen mp3 downloaden op die manier.

Wat is dat toch met die toestellen?
Ik hoop dat ik hier een antwoord voor hem kan vinden.

Alvast bedankt voor het meedenken.

Groetjesssss


Ik heb ook de Galaxy S4 en kan wel gewoon afbeeldingen opslaan zowel in de eigen browser als ook in Google Chrome






ik kan het niet,heb de s4 net een dag en lukt gewoon niet??
snap dr niks van…..

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #5
  • 10 juli 2013
  • 19:12

Ik heb het net even geprobeerd. Met Chrome lukt het in ieder geval…

inge__

inge__

  • Lid sinds 28 augustus 2011
  • Berichten 422
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 juli 2013
  • 06:13

gewoon google grome openen,plaatje zoeken … plaatje ingedrukt houden en dan opslaan.
hier kan het ook gewoon hoor.

Samsung Galaxy S5
Android version: 5.0
root: nee


mkowy

mkowy

  • Lid sinds 27 oktober 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 10
  • #7
  • 15 juli 2013
  • 15:04

nou hier ook
originele rom en geen root
plaatje opzoeken, ingedrukt houden, en opslaan

s4user

s4user

  • Lid sinds 02 februari 2014
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 2 februari 2014
  • 12:41

Hallo! Ik heb helaas hetzelfde probleem. Op mijn vorige telefoon wanneer ik bijvoorbeeld op Facebook zat kon ik een afbeelding kopiëren door lang genoeg op de afbeelding te drukken. Dan kon ik op “kopiëren” drukken. Maar nu met mijn S4 doet die dat niet op Facebook en Google etc. Ik heb ook al alle browsers geprobeerd. Ik vind het best wel irritant en zelfs een medewerker bij de phonehouse wist niet wat hij er aan kon doen.

aatsky

aatsky

  • Lid sinds 02 januari 2014
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #9
  • 2 februari 2014
  • 22:07

Als je op facebook zit kun je gewoon op de afbeelding klikken zodat hij je scherm ‘vult’ daar op de menu toets drukken. Dan krijg je een lijstje met opties waaronder “foto opslaan”

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren