Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

inge__

inge__

  • Lid sinds 28 augustus 2011
  • Berichten 422
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 mei 2013
  • 13:42

ik heb een vraagje
ik had hiervoor de samsung S3.. en als ik hem in huis op wifi had ingesteld staan, ging die buitenshuis altijd vanzelf op 3G over en andersom als ik in huis stapte had ik venzelf weer wifi en zetten hij de 3G uit.


nu heb ik samsung S4 en als ik nu weg wil ,moet ik eerst met de hand wifi uitschakelen anders heb ik buiten de deur geen 3G/4G internet berijk.
en als ik weer in huis kom,moet ik zelf ook weer eerst de wifi instellen.
ik heb pakketgegevens aan staan.

weet iemand hoe ik dit weer in kan stellen en waar,zodat die alles weer vanzelf doet.

Bewerkt (7 mei 2013 13:42)

Samsung Galaxy S5
Android version: 5.0
root: nee


sjaak1960

sjaak1960

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 95
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 mei 2013
  • 14:00

inge__;404593
ik heb een vraagje
ik had hiervoor de samsung S3.. en als ik hem in huis op wifi had ingesteld staan, ging die buitenshuis altijd vanzelf op 3G over en andersom als ik in huis stapte had ik venzelf weer wifi en zetten hij de 3G uit.


nu heb ik samsung S4 en als ik nu weg wil ,moet ik eerst met de hand wifi uitschakelen anders heb ik buiten de deur geen 3G/4G internet berijk.
en als ik weer in huis kom,moet ik zelf ook weer eerst de wifi instellen.
ik heb pakketgegevens aan staan.

weet iemand hoe ik dit weer in kan stellen en waar,zodat die alles weer vanzelf doet.

Misschien als je WIFI insteld dan wifi settings onthouden ?

Bewerkt (7 mei 2013 14:00)
iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 mei 2013
  • 14:19

Klopt idd iets niet , heeft volgens mij niks met de instellingen op je telefoon te maken.
Elk wifi netwerk wat je verbind met je telefoon met ww , ziet je telefoon ook de volgende x en zodra je buiten bereik bent moet ie op 3G springen.
Moet je bij thuis komst ook je ww weer ingeven voor je wifi ?

Bewerkt (7 mei 2013 14:19)
inge__

inge__

  • Lid sinds 28 augustus 2011
  • Berichten 422
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 mei 2013
  • 14:21

ik heb er geen ww op zitten…had ik ook niet bij mijn andere mob hij sprong altijd gewoon gelijk op wifi als ik thuis kwam

Bewerkt (7 mei 2013 14:21)

Samsung Galaxy S5
Android version: 5.0
root: nee


primo

primo

  • Lid sinds 28 juli 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 mei 2013
  • 14:31

ik heb hier geen last van met mijn s4, hij gaat gewoon over op 3g/4g

Bewerkt (7 mei 2013 14:31)
Pindasmeer

Pindasmeer

  • Lid sinds 08 november 2011
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 mei 2013
  • 14:35

Apart! Dit is een bekende bug van Android 4.2.1, maar volgens mij heeft de S4 4.2.2, waarin dit probleem verholpen zou moeten zijn..

Bewerkt (7 mei 2013 14:35)
inge__

inge__

  • Lid sinds 28 augustus 2011
  • Berichten 422
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 mei 2013
  • 14:43

ik snap er ook echt helemaal niks van,ik heb veel toestellen gehad maar dit probleem heb ik nog nooit gehad

ik heb nu bij wifi…..geavanceerd de optie controleren op internetservice aangevinkt…die stond uit.
er staat onder: wissel automatische af tussen wi-fi- netwerken en mobiele netwerken

nu kijken of dat werkt……moet alleen nog ff wachten met uit de deur gaan wand het giet hier de lucht uit en onweerd als een gek hahaha

jullie horen het nog van me

Bewerkt (7 mei 2013 14:43)

Samsung Galaxy S5
Android version: 5.0
root: nee


sjaak1960

sjaak1960

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 95
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 mei 2013
  • 14:47

inge__;404622
ik snap er ook echt helemaal niks van,ik heb veel toestellen gehad maar dit probleem heb ik nog nooit gehad

ik heb nu bij wifi…..geavanceerd de optie controleren op internetservice aangevinkt…die stond uit.
er staat onder: wissel automatische af tussen wi-fi- netwerken en mobiele netwerken

nu kijken of dat werkt……moet alleen nog ff wachten met uit de deur gaan wand het giet hier de lucht uit en onweerd als een gek hahaha

jullie horen het nog van me
Dat vinkje zal het zijn…denk dat het nu 100% opgelost is

Bewerkt (7 mei 2013 14:47)
inge__

inge__

  • Lid sinds 28 augustus 2011
  • Berichten 422
  • Reputatie 0
  • #9
  • 7 mei 2013
  • 14:52

nou ik heb het net uitgeprobeert hoor met een hele grote paraplu hahaha
maar het werkt hoor,hij doet nu alles weer vanzelf hier

bedankt in iedergeval voor het meedenken allemaal

Bewerkt (7 mei 2013 14:52)

Samsung Galaxy S5
Android version: 5.0
root: nee


sjaak1960

sjaak1960

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 95
  • Reputatie 0
  • #10
  • 7 mei 2013
  • 17:01

inge__;404628
nou ik heb het net uitgeprobeert hoor met een hele grote paraplu hahaha
maar het werkt hoor,hij doet nu alles weer vanzelf hier

bedankt in iedergeval voor het meedenken allemaal

Graag gedaan en veel plezier met je S4

Bewerkt (7 mei 2013 17:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren